Heb jij weleens van dermaplaning gehoord? Maar weet je ook wat het precies is en hoe het jou kan helpen? Nee? Dan zit je hier goed. In deze blog leggen we namelijk uit wat dermaplaning precies is en wat het voor je kan betekenen. We sommen 10 voordelen van deze geweldige behandeling op. En aan het einde van deze blog hebben we je misschien wel overtuigd om een behandeling in te plannen. Maar eerst: wat is het precies?

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is eigenlijk een fancy woord voor het scheren van de bovenste laag van het gezicht, met een scalpel. Wacht even! Niet wegklikken, het is niet zo eng als het klinkt en biedt veel voordelen. De specialisten die deze behandeling geven, zijn goed getraind dus het is niks om bang voor te zijn. Door het scheren van de bovenste laag van de huid, worden dode huidcellen verwijdert en daarnaast worden donshaartjes ook verwijdert. Deze donshaartjes en dode huidcellen zorgen er vaak voor dat de huid ongelijk lijkt.

Na de behandeling zul je merken dat het gezicht gladder is en de huid er fris uitziet (omdat er geen dode huidcellen meer op het gezicht zitten). Je kunt de behandeling apart ondergaan, of je kunt ervoor kiezen om de behandeling te ondergaan voor een chemische peel. Welke optie je ook kiest, je zult versteld staan van het resultaat!

Maar wat kan het allemaal voor je betekenen?

Wij sommen 10 voordelen van deze behandeling voor jou op:

  1. Door de donshaartjes van het gezicht te verwijderen zal het gezicht er gladder en jonger uitzien dan voorheen. 
  2. Na de behandeling zal het gezicht lichter zijn en een bepaalde gloed hebben. 
  3. Wanneer je make-up draagt zul je merke dat de make-up nu erg soepel aan te brengen is en dat je de make-up ook gelijker kunt aanbrengen. 
  4. De behandeling is niet invasief, dus in tegenstelling tot veel andere behandelingen zal de huid niet worden aangetast of beschadigd worden. 
  5. Het is handig voor mensen die veel haar op hun gezicht hebben en last hebben van acne uitbraken. 
  6. Er worden geen chemicaliën gebruikt. Er is dus geen downtime, na de behandeling kun je gewoon direct naar je zakelijke afspraak zonder dat de huid rood of geïrriteerd is. 
  7. De behandeling verbetert de effectiviteit van acne behandelingen. 
  8. Poriën worden vermindert. De poriën worden verkleint doordat viezigheid uit de poriën wordt verwijdert. 
  9. De behandeling zal fijne lijntjes en rimpels verbergen.
  10. Ons laatste punt is eigenlijk geen voordeel, maar we garanderen je dat als je eenmaal begint met deze behandeling dat je niet meer zonder kunt!

Kom de geweldige resultaten zelf eens ondervinden! Deze behandeling is al heel bekend onder Amerikaanse sterren, die zo hun huid verbeteren. Wil je meer informatie over deze behandeling klik dan hier, of maak meteen een afspraak. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onze specialisten. 

dermaplaning