Zelfvertrouwen terugwinnen kan erg lastig zijn, zeker wanneer je het hebt verloren door een serieuze ziekte. Maar ook als je een persoon bent die heel zelfbewust is. Het kan dan helpen om met mensen te praten, maar het zal tijd kosten om jezelf te kunnen waarderen. En daarnaast kan permanente make-up jou misschien ook wel helpen. 

Maar hoe? Wat is er zo speciaal aan permanente make-up dat het helpt om de persoon die je was te vergeten en jezelf eens in ander licht te zien? Het antwoord is simpel, of je nu ziek bent geweest, of ontevreden bent met iets op het gezicht permanente make-up kan helpen dit te corrigeren. En hierdoor kun je weer zelfvertrouwen terugwinnen.

Het kan je helpen na een serieuze ziekte

Heb jij bijvoorbeeld je haren verloren door kanker, of heb je haren verloren door een andere ziekte? Dan kan permanente make-up voor de wenkbrauwen voor jou een oplossing bieden. Wanneer je permanente make-up laat zetten door een goede specialist zijn de pmu wenkbrauwhaartjes niet van het echt te onderscheiden.

Op deze manier hoef je niet meer bang te zijn dat je wenkbrauwen zullen uitlopen. En je bespaart natuurlijk veel tijd, als je de wenkbrauwen anders had getekend. We hopen dat onze klanten hierdoor vol zelfvertrouwen de deur uitstappen. 

Het kan helpen om minder zelfbewust te zijn

Een andere groep mensen waarvoor de behandeling geschikt is, zijn mensen die ontevreden zijn met iets van het gezicht. Naast het zetten van een eyeliner en de wenkbrauwen, waarbij het gezicht in proportie gebracht kan worden, is permanente make-up voor de lippen perfect om littekens rondom de mond te camoufleren. Heb je bijvoorbeeld een hazenlip, dan kun je dit met permanente make-up camoufleren

Door bepaalde dingen door permanente make-up te ‘verbergen’ zullen de meeste klanten minder zelfbewust zijn. Dit leidt weer tot meer zelfvertrouwen. 

Een belangrijke tip

Ben jij klaar om je zelfvertrouwen terug te winnen en kies je voor permanente make-up, zorg er dan wel voor dat je een goede specialist kiest. Een goede specialist kan erg bepalend zijn voor het resultaat. Lees meer over permanente make-up bij Beautysalon La Luna in Haaften. 

zelfvertrouwen