Er zijn heel veel verschillende behandelingen voor het gezicht. Maar hoeveel van deze behandelingen zijn echt effectief? OxyGeneo is één van die behandelingen die de huidcellen een handje helpt met behulp van zuurstof. We willen allemaal wel een gave en heldere huid met een natuurlijke glans. En om dat te bereiken moet de huid gevoed worden. De OxyGeneo behandeling is perfect om de huid te voeden met zuurstof en vitamines. Met als resultaat een direct stralende gloed. Maar wat houdt deze behandeling precies in?

Hoe werkt de behandeling?

Bij de behandeling wordt een zuurstofstroom onder druk gezet, die de huid voorziet van belangrijke ingrediënten waardoor de productie van collageen gestimuleerd wordt. Daarnaast wordt de groei van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt de huid ontgift. En na de behandeling kun je gewoon direct weer make-up dragen en doorgaan met je dagelijkse routine. 

De behandeling heeft drievoudige werking. Ten eerste exfoliëren wij de huid, waarbij we de bovenste laag dode huidcellen verwijderen. De tweede stap is het voeden van de huid, met actieve ingrediënten die de huid verbeteren. In de laatste stap wordt zuurstof gebruikt. Lees hier meer over de werking van de behandeling. 

Wat zijn de voordelen van de behandeling?

De behandeling biedt vele voordelen voor de huid. Voor het gemak zetten wij een aantal voordelen even op een rijtje:

  • De behandeling exfolieert en verheldert de huidteint, waardoor de huid gaat stralen en stevig wordt. 
  • De huid wordt strakker en steviger. 
  • De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren. 
  • De behandeling zorgt dat de huid revitaliseert.
  • De huid wordt gehydrateerd. 
  • De behandeling zorgt ervoor dat de huid voedingsstoffen beter kan absorberen. 
  • Fijne lijntjes en rimpels worden verzacht. 
  • De behandeling is zowel geschikt als alleenstaande behandeling, maar is ook beschikbaar in cominatie met andere behandelingen voor het gezicht. 
  • We gebruiken de componenten van de machine eenmalig gebruikt, voor een optimale hygiëne.
  • De behandeling is erg snel en effectief, ook geschikt vlak voor speciale gelegenheden. 

Waarom zou je moeten kiezen voor de OxyGeneo behandeling?

Wanneer we het vergelijken met andere behandelingen voor het gezicht, is OxyGeneo een stuk beter en sneller. Afhankelijk van de huidconditie, duurt de gehele behandeling ongeveer 30 minuten. Deze behandeling is de ultieme keuze om de kwaliteit van de huid te ondersteunen.

Bij Salon La Luna zijn we gespecialiseerd in het geven van deze behandeling. Laat je door onze specialistes adviseren, zodat wij kunnen kijken of deze behandeling bij jouw wensen past! Wij helpen je graag. Maak online een afspraak, of neem contact op voor meer informatie.

oxygeneo