Skincare alleen voor vrouwen? Echt niet!

Ook de huid van de man heeft verzorging nodig.

Huidverzorging voor mannen bestaat uit twee simpele stappen, namelijk het reinigen en het hydrateren van de huid. Zolang je geen last hebt van acne of ernstige huidveroudering kenmerken, zijn deze twee stappen alles wat je nodig hebt om zolang mogelijk te genieten van een jeugdige en gezonde huid. Want zeg nou zelf; als man wil je er toch ook zo lang mogelijk goed uit blijven zien?

Onze skincare producten voor de man zijn makkelijk te combineren met het scheren en/of het verzorgen van de baard.

Reinigen van de huid

De nummer 1 regel wanneer het gaat om skincare, is het reinigen van de huid. Dit doe je twee keer per dag. Gedurende de nacht scheidt de huid afvalstoffen af, hier wil je natuurlijk niet de hele dag mee rondlopen. Tijdens de dag vorm er zich een stapeltje van viezigheid en talg (vet) op de huid en hier wil je weer niet mee gaan slapen.

Tip: zet een aanbevolen reinigingsproduct naast of in de douche en gebruik deze na het scheren. Hierdoor blijft de huid schoon, egaal en fris.

Huidtype man

De meeste mannen hebben een vette huid of een combinatie, omdat mannen meer talgklieren hebben dan vrouwen. Van zowel Skeyndor als Décaar hebben wij lijnen voor de vette tot gecombineerde huid. Het biedt de perfecte oplossing voor het kalmeren en opnieuw in balans brengen van dit type huid, (ook als je een huid hebt met acneproblemen).

Heb je snel last van een geïrriteerde huid na het scheren? Of heb je overactieve talgklieren? Wil jij je huid  beschermen tegen de schadelijke UV stralen? Ook daar bieden wij een oplossing.

Het gebruik van passende huidverzorgingsproducten zal de conditie van je huid verzorgen en optimaliseren. Onze huidspecialiste adviseert je hier graag in.

Zondag 20 juni is het Vaderdag en dit is per uitstek de gelegenheid om je vader, opa, broer, oom , neef, vriend of jezelf extra in het zonnetje te zetten.
Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een 2 heerlijke Specials samengesteld.
𝑫𝒂𝒅𝒅𝒚’𝒔 𝑺𝒑𝒆𝒄𝒊𝒂𝒍
Verfrissende Reiniging | Dieptereiniging Exfoliation Scrub | 10 min. massage gezicht | Calming Mask | Oxygen Gel | Dagverzorging aangepast op de huidconditie
Duur behandeling 50 min. Nu tijdelijk € 𝟓𝟗,𝟗𝟓
𝑫𝒂𝒅𝒅𝒚’𝒔 𝑺𝒑𝒆𝒄𝒊𝒂𝒍 𝑷𝒍𝒖𝒔
Verfrissende Reiniging | Dieptereiniging Exfoliation Scrub | 10 min. massage gezicht | Calming Mask | Oxygen Gel | Dagverzorging aangepast op de huidconditie
Plus 2 producten (Purifying Cleansing Gel – Rebalancing 24hr Cream) voor 3 maanden thuisgebruik ter waarde van € 80,40
Duur behandeling 50 min. + 2 producten Nu tijdelijk € 𝟗𝟗,𝟗𝟓
Laat de 𝑫𝒂𝒅𝒅𝒚’𝒔 𝑺𝒑𝒆𝒄𝒊𝒂𝒍𝒔 niet aan jou voorbij gaan en boek deze heerlijke behandeling via:
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en de tekst 'Daddy's Special LALUNA'
374
Bereikte mensen
7
Betrokkenheidsacties
Promotie niet beschikbaar
3