Permanente make-up zorgt er niet alleen voor dat je make-up er altijd perfect uitziet, maar het zorgt er ook voor dat je veel tijd bespaard. Je staat op uit je bed en hoeft niks meer aan je make-up te doen. Geen gehaast meer, of ongelijke wenkbrauwen… allemaal door PMU. Maar wij krijgen vaak de vraag van klanten of zij niet te oud zijn voor deze behandeling. Om dit uit de wereld te helpen, zullen wij je vertellen wat de perfecte leeftijd is om PMU te laten zetten!

Ben ik te oud voor PMU?

Is er een leeftijdslimiet voor het zetten van PMU? Wij vinden van NIET!

We willen er per slot van rekening toch allemaal goed uitzien. Of je nu 18 jaar bent, of al in de 70! PMU make-up is niet alleen maar voor vrouwen in de twintig of dertig. Wanneer we ouder worden wordt het misschien lastiger om te zien, of zijn de haren van de wenkbrauwen erg dun geworden, op deze leeftijd is het perfect om te denken aan PMU. Niet alleen voor het gemak, maar ook om er altijd verzorgd uit te zien.

Wat moet ik weten over PMU?

Wat belangrijk is om te weten voor mensen die al wat ouder zijn, is dat het genezingsproces langer in beslag neemt. De PMU zal minder snel helen dan bij iemand van in de twintig. Ons ezelsbruggetje: tel één extra week genezen per decennium op na je veertigste. Daarnaast raden we vaak ook een touch-up aan. Voordat we gaan behandelen zullen we sowieso kijken of jij geschikt bent voor de behandeling.

Ben ik te jong voor PMU?

Nu we eruit zijn dat je eigenlijk nooit te oud bent voor PMU, moeten we misschien ook even kijken of je niet te jong bent! Voor een PMU behandeling moet je minimaal 18 jaar zijn.

Zal PMU veranderen wanneer we ouder worden?

Permanente make-up zal met de tijd vervagen. Als dit gebeurt, kun je terug naar je specialist voor een touch-up.

Welke soort PMU kan ik uit kiezen?

PMU is er voor de wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Wil je meer informatie over de mogelijke opties die wij te bieden hebben? Neem dan een kijkje op onze website. Heb je nog verdere vragen, of wil je meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

leeftijd permanente make-up