Ben jij al bekend met de OxyGeneo behandeling, ook wel de super-facial genoemd? Bij deze behandeling wordt zuurstof gebruikt om de huid te behandelen. In de jaren 2000 kwamen de eerste zuurstofbehandelingen op de markt en ze zijn nu nog steeds mega populair. Beroemdheden zijn al overtuigd, door de directe gloed die je krijgt! Het is de perfecte behandeling vóór een belangrijk event, feestje, trouwerij of gewoon als je op de bank zit. Maar wat maakt OxyGeneo dan zo speciaal in vergelijking tot andere zuurstofbehandelingen?

Wat is OxyGeneo?

Het is een 3-in-1 behandeling, die bestaat uit:

  • Exfoliatie: tijdens de behandeling wordt de bovenste laag van dode huidcellen verwijdert (vergelijkbaar tot een lichte microdermabrasie behandeling). 
  • Huidverjonging: het voedt de huid met actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden en antioxidanten (vergelijkbaar met zuurstofbehandelingen van vroeger).
  • Oxygenatie: de behandeling produceert koolstofdioxide bubbels, die zachtjes uiteenspatten op de oppervlakte van de huid. Dit stimuleert de zuurstofrijke bloedsomloop van dit gebied en zorgt dat de huid actieve ingrediënten beter kan opnemen

Bij de behandeling zijn er twee keuzes capsugen/ gel die gebruikt kan worden voor de behandeling: NeoRevive en NeoBright? Maar wat is nou de beste optie? Wij hebben het voor je uitgezocht!

NeoRevive vs NeoBright

De één is niet per se beter dan de ander, maar dan is natuurlijk de vraag welke je moet kiezen… Dat is afhankelijk van jouw huidtype en jouw huidprobleem/ huidconditie. Jouw specialist zal jouw huid analyseren en een keuze maken. 

NeoBright wordt bijvoorbeeld ingezet bij hyperpigmentatie en zonneschade (donkere plekken) of bij een donkere huid. De formule bevat azelaïnezuur voor een egale teint, kojiczuur voor het verlichten van de huid, en retinol voor de stimulatie van collageen. De behandeling vermindert huidpigmentatie en zonneschade, terwijl de huid ook wordt verlicht. 

Daarnaast wordt NeoRevive vaak ingezet als je de algehele uitstraling van de huid wilt verbeteren. NeoRevive is geformuleerd voor huidverjonging en anti-aging. Bovendien is deze behandeling erop gericht om poriën te verkleinen. De formule bevat hyaluronzuur voor een vermindering van rimpels, peptiden om de huid te herstellen en retinol voor de stimulatie van collageen. De behandeling verzacht het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels en revitaliseert de huidskleur.

Beautysalon La Luna

Benieuwd geworden naar deze fantastische behandeling? Lees meer over deze behandeling op onze website. Alles wat je moet weten over deze behandeling vind je hier! Heb je nog vragen na het lezen van deze blog? Neem dan contact op met onze specialisten, of maak gewoon direct een afspraak!

oxygeneo