Hoe fantastisch zou het zijn als je jouw wenkbrauwen nooit meer zou hoeven tekenen? Je hebt nooit meer het probleem dat jouw wenkbrauwen ongelijk zijn of dat jouw getekende wenkbrauwen uitlopen… Kies dan voor permanente make-up voor de wenkbrauwen. Je kunt hiervoor kiezen als je veel haartjes mist, dunne wenkbrauwen hebt, of gewoon jouw huidige wenkbrauwen wilt perfectioneren. 

Maar welke wenkbrauw techniek past dan het beste bij jouw stijl? Wij zetten de ins en outs van zowel de powder en hairstroke techniek voor jou op een rijtje!

Powder vs. hairstroke

De meeste mensen die langskomen vragen ons vaak voor een natuurlijk resultaat. En elke PMU behandeling is ook gericht op het creëren van een zo natuurlijk mogelijk resultaat. En beide technieken zijn hiervoor geschikt, je kunt zelf kiezen voor een subtiele of meer intense make-up look. 

Wij zijn fan van beide technieken. Bij het kiezen van de techniek, komt het neer op jouw voorkeur. Samen met de specialist zul je bepalen welke techniek het beste bij jouw wensen past. Vóór elke PMU behandeling heb je een consult met de specialist, waarbij al jouw wensen besproken worden. Maar wat is nu precies het verschil in de technieken?

Powder brows (links op de afbeelding)

Dit is de perfecte techniek om zachte, poederige wenkbrauwen te creëren. Dit  creëert  hetzelfde effect als wanneer je make-up gebruikt om de wenkbrauwen in te vullen. Deze techniek is perfect voor mensen die:

  • Houden van een goed gevulde wenkbrauw, vergelijkbaar bij het vullen met make-up;
  • Houden van een ombré style wenkbrauw, met zachte randen.

Hairstroke brows (rechts op de afbeelding)

Deze methode is perfect om natuurlijk uitziende haartjes te creëren. Er worden eigenlijk kleine haartjes gezet, die bijna niet van het echt te zijn onderscheiden! Deze techniek is perfect voor mensen die:

  • Houden van wenkbrauwen met natuurlijke hairstrokes;

Combination brows

Deze methode is perfect voor wenkbrauwen die er zacht en poederig uitzien (zoals met make-up), gecombineerd met hairstrokes voor toegevoegd realisme. Deze combinatie aan technieken is perfect voor mensen die:

  • Houden van verfijnde wenkbrauwen met wat extra realisme.

Beautysalon La Luna

Heb je na het lezen van deze blog nog steeds geen idee welke techniek het beste is voor jou? Geen paniek, want jouw specialist zal jou daarbij helpen. Want samen met jouw specialist zul je gaan kijken welke methode het beste geschikt is voor jou! Wil je meer informatie over permanente make-up bij Beautysalon La Luna, of wil je meteen een afspraak maken? Kijk dan even verder op onze website.

hairstroke powder