Geneo+ 2019-01-12T14:50:12+00:00

Geneo+

De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van een hele milde microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Dit allemaal in één behandeling, voor een mooie, frisse huid. Je ziet de huid meer volume krijgen en het voelt gladder en zachter aan.

Wat is OxyGeneo?

De behandeling van OxyGeneo bestaat uit een aantal stappen waarmee tot diep in de huid gereinigd wordt. Doordat echte huidverbetering van binnenuit komt, wordt niet alleen de bovenste huidlaag behandeld, maar ook de onderliggende huidlagen. Voor een stralende en egale huid op de lange termijn raden wij aan om meerdere behandelingen in kuurverband te ondergaan. De behandelingen zijn het gehele jaar door te ondergaan, hebben direct resultaat en er is geen hersteltijd. De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huiden en is geheel pijnloos. Ook is deze toepassing zeer geschikt bij zeer gevoelige huiden bijvoorbeeld bij: couperose of rosacea. Zo heb je het hele jaar de perfecte uitstraling!

Voor de optimale huidverbetering en huidverjonging kun je de OxyGeneo behandeling uitbreiden met radiofrequentie (Tripollar) en Ultrasound.

De behandeling

Het effect van de behandeling wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten, aangepast op de huid.

De behandeling zorgt voor een effectieve reiniging, exfoliatie, en produceert ontelbare koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten.

Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstoftoevoer in de weefsels die:

– Zuurstofrijk bloed direct naar het behandelde gebied stuurt
– Een vasodilatatie creëert en de bloedtoevoer verhoogt
– De celmetabolisme van de huidcellen verhoogt.

De OxyGeneo behandeling bestaat uit 3 stappen:

1- Exfoliatie: OxyGeneo De bovenste laag van de huid wordt gescrubd. Overtollige huidcellen en de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor kan de huid sneller nieuwe ingrediënten opnemen.

2- Infuse: Insluizen van revitaliserende werkstoffen. Door de exfoliatie en een verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit kan de huid de nieuwe actieve ingrediënten beter opnemen.

3- Oxygenate: Op de huid ontstaan CO2 belletjes die zacht op het huidoppervlak uiteen spatten. Dit staat ook wel bekend als carboxy-therapie, het verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit. Deze belletjes veroorzaken een Bohr-effect waardoor zuurstofrijk bloed direct naar het behandelgebied wordt gestuurd waarbij zowel extra zuurstof als voedingsstoffen van binnenuit in de huid komen. Het resultaat is een stralende en goed gevoede huid.

De OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huid typen. Het maakt gebruik van en single-use CapSugen en Gel om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen.

Er zijn 2 soorten Capsugen:

NeoRevive™ 

Biedt een heel nieuwe standaard voor gelaatsbehandelingen. NeoRevive™ richt zich op huidverjonging  en anti-aging, verstrakking en versteviging van de huid, hydratatie, voeden en revitaliseren van de huid, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.  De huid krijgt een frisse, gladde, stevige en jeugdige uitstraling.

NeoBright™ 

Zorgt ervoor dat de teint van de huid op natuurlijke wijze verhelderd en optimaal verzorgd wordt. NeoBright™ voor huidverjeugdiging, acne en oneffenheden op de huid, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën en verminderen van pigmentvlekken. Het is een ideale manier om de huid te doen oplichten en verhelderen terwijl je gelijktijdig de huidtextuur verbetert. Het resultaat is een heldere en gezonde uitstraling die in balans is.

Exfoliate (dode huidcellen verwijderen)

De speciale capsule exfolieert (peelt) de huid op milde wijze. OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.

Infuse (insluizen revitaliserende werkstoffen)

Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.

Oxygenate (zuurstoftherapie)

De gel veroorzaakt ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen. Het volume zal verbeteren.

Na de behandeling

Na een OxyGeneo behandeling voelt de huid fris, glad en jeugdiger aan.
Er is geen hersteltijd waardoor je dagelijkse routine direct weer kan worden opgepakt.

Contra-indicaties

Contra-indicaties voor deze behandeling zijn:

  • Zonnebrand
  • Open wondjes
  • Zwangerschap
  • Infecties
  • Actieve herpes (koortslip)
  • Tijdens gebruik van Hydro-cortisonen
  • Eczeem
  • Huidkanker

Resultaten

Het effect van de OxyGeneo behandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid voelt lekker fris, glad en jeugdiger aan na de behandeling. De behandeling is een effectieve krachtige oppepper voor elke huid.

Deze behandeling kan o.a. worden uitgebreid met: Tripollar en Ultrasound.

OxyGeneo, Tripollar en Ultrasound behandeling € 112,50
Kuur (3x) € 314,00      Kuur (6x) € 562,50

OxyGeneo en Tripollar behandeling € 95,00
Kuur (3x) € 265,00      Kuur (6x) € 475,00

OxyGeneo behandeling € 59,00
Kuur (3x) € 165,00      Kuur (6x) € 295,00

Boek online