Waar denk je aan als je aan permanente make-up denkt? Waarschijnlijk gaat je gedachte eerst naar pmu voor de wenkbrauwen. Maar daarnaast heb je ook nog pmu voor de lippen en kun je ook een eyeliner laten zetten. In deze blog gaan wij ons focussen op de laastste: een permanente eyeliner. En met een permanente eyeliner heb je veel mogelijkheden, zo kun je gaan voor een dun lijntje, maar kun je ook gaan voor een meer opvallende look. Wij beantwoorden de meest gestelde vragen over een permanente eyeliner: 

Wat is een permanente eyeliner behandeling?

Bij een permanente eyeliner wordt er een eyeliner gepigmenteerd met behulp van een fijne naald. Hierbij kun je kiezen voor een heel dun lijntje, maar je kunt ook voor een opvallende look gaan. De eyeliner kan gezet worden naar ieder zijn smaak!

Hoe lang duurt het om te genezen?

Net zoals bij iedere PMU behandeling, verschilt het helingsproces per persoon. Dit proces duurt gemiddeld 4 weken. Het is hierbij wel belangrijk dat je de nazorginstructies goed opvolgt. 

Is de behandeling gevaarlijk?

Geen enkele PMU behandeling is gevaarlijk, mits het wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde specialist die de juiste apparatuur gebruikt. Doe daarom genoeg onderzoek naar een specialist voor je PMU laat zetten.

Kan ik nog mascara dragen?

Natuurlijk! Hiermee benadruk je je ogen alleen nog maar meer. Je moet wel minimaal twee weken wachten na de behandeling, voordat je mascara aanbrengt. Hierna kun je alle make-up weer gebruiken die je wilt. 

Is de behandeling pijnlijk?

Het gevoel van PMU voor de wenkbrauwen wordt als minder oncomfortabel ervaren dan een permanente eyeliner behandeling. Maar de meeste mensen ervaren de behandeling niet als erg pijnlijk.  

Hoe lang duurt de behandeling?

De tijd van de behandeling is afhankelijk van jouw wensen. Daarnaast is het ook afhankelijk of je alleen een lijntje op het bovenste ooglid wilt, of ook een lijntje onder de ogen. De behandeling duurt tussen de 1 tot 3 uur. 

Wat zijn de voordelen?

Met een permanente eyeliner definieer je de ogen en bespaar je tijd en geld. Daarnaast hoer je je nooit meer druk te maken dat je eyeliner ongelijk is, dat de eyeliner uitveegt of uitloopt. Het is ook een perfecte oplossing voor mensen die niet goed kunnen zien of allergisch zijn voor normale make-up. 

Permanente make-up Haaften

Hopelijk hebben we al jouw vragen beantwoord over een permanente eyeliner. Heb jij nog overige vragen over deze behandeling? Stel ze dan gerust aan onze specialstes! Bij Beautysalon La Luna hebben we jaren lange ervaring met het zetten van PMU. Wil jij meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website, of maak direct een afspraak

permanente eyeliner