Wij zijn op zoek naar een schoonheidsspecialiste niveau 4. Ben jij een topper in je vak en beschik je over de juiste diploma’s?

Je werkomgeving
Beautysalon La Luna is de enige beautysalon in de wijde omgeving met zo een ruim aanbod aan gespecialiseerde behandelingen. De salon is opgericht in 2003 en gevestigd op een prachtige locatie in Haaften. Met passie voor het werk doet een team van specialisten er alles aan om de best mogelijke kwaliteit te bieden. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een (h)echt teamverband werken. Service en kwaliteit staan bij ons voorop.

Ben jij?
Een enthousiast en energiek persoon met de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te behandelen en te adviseren? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

– Diploma Allround schoonheidsspecialiste niveau 4
– Woonachtig in een straal van 25 km
– Bereid om minimaal 1 avond in de week en om de zaterdag te werken.
– Flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit)
– Collegiaal/teamplayer
– Pedicure diploma is een pré (of bereid om hiervoor een opleiding te volgen)
– Eventuele specialisaties zoals bijv. Acne en/of Elektrisch ontharen en ervaring met IPL is een pré

Wat bieden wij jou?
Een aanstelling met uitzicht op een vast contract, werken in een gezellig en gemotiveerd team, salaris conform functieschaal en ruimte om te groeien. Je start met een deeltijd baan (16-20 uur), maar dit kan uitbreiden naar voltijd. Beautysalon La Luna werkt met topmerken en apparatuur zoals: Skeyndor, Medcos, Décaar, Geneo+, Morjana, Beauty Angel, Bellapiere, Elleebana, Lycon, Browtycoon en CND.

Heb jij interesse?
Graag nodigen wij je dan uit om je motivatie, CV en foto te mailen naar info@salonlaluna.nl t.a.v Mw. Egger. Vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op via 0418 – 59 12 55.