De populariteit van permanente make-up neemt toe en met deze trend ook het aantal salons die PMU aanbieden. Veel salons bezitten helaas weinig ervaring. Men wilt graag op deze trend inspelen en daarmee hoopt men zoveel mogelijk winst te maken. Sommigen nemen geen goede hygiëne in acht en werken niet in een schone omgeving. Hygiëne is erg belangrijk als het gaat om PMU.

Bij een PMU behandeling zou de veiligheid en gezondheid van de klant bovenaan moeten staan. Wanneer dit niet het geval is, kan dit effect hebben op het resultaat. Of nog erger: er kunnen infecties ontstaan. Bij Beautysalon La Luna stellen wij de veiligheid en de gezondheid van de klant voorop:

GGD-vergunning

Sinds 2007 is het verplicht om een GGD-vergunning te hebben om PMU te mogen aanbrengen. Heeft een salon geen GGD-vergunning, laat hier dan geen PMU zetten! Deze GGD-vergunning kan alleen verkregen worden als de salon volgens strenge richtlijnen werkt op het gebied van hygiëne. Daarnaast zijn er ook strenge richtlijnen voor de veiligheid, nazorg en voorlichting omtrent PMU.

Derma Medical

Bij onze salon brengen wij PMU aan met de Derma Medical, een zeer modern, geavanceerd en veilig apparaat. Dit apparaat wordt digitaal gestuurd en maakt het mogelijk om op de millimeter nauwkeurig te kunnen werken.

Veilige pigmenten

De pigmenten die wij gebruiken om de PMU te zetten voldoen aan strenge Europese normen (CE- gekeurd). Deze pigmenten zijn van hoge kwaliteit en zijn zelfs geschikt voor mensen met een allergie.

Hygiëne

Om de hygiëne te garanderen wordt er bij elke behandeling vanzelfsprekend met een nieuwe steriele naald gewerkt.  Daarnaast wordt er in een omgeving gewerkt die aan alle eisen voldoet, om zo de kans op infecties te minimaliseren.

Het kiezen van een goede salon

Omdat er zoveel aanbod is, is het soms lastig om een salon te kiezen die voldoet aan alle veiligheidseisen. Wees in ieder geval niet bang om vragen te stellen aan de specialist over de hygiëne, kwaliteit en ervaring. Als een salon hier geheimzinnig over doet, is dit vaak niet de beste keuze! Vraag daarnaast altijd naar het portfolio van de specialist, om te kijken wat je van het resultaat bij voorgaande klanten vindt.

kwaliteit & hygiëne