Permanente make-up is voor vrouwen van alle leeftijden. Het is een makkelijke en snelle manier om jouw natuurlijke schoonheid een boost te geven, terwijl het je ook meteen een jongere uitstraling geeft! Wie wil dat niet? Elke dag wakker worden met professioneel aangebrachte make-up die precies bij jouw gezichtsvorm en wensen past. Voor rijpere vrouwen is het perfect om een jongere uitstraling te krijgen.

Wenkbrauwen

Als we ouder worden, verliezen we vaak haren op ons lichaam. Dit is ook het geval bij de wenkbrauwhaartjes. Sommige vrouwen gaan voor een wenkbrauwlift wanneer ze ouder worden, maar PMU kan net zo effectief zijn om een gelifte en jeugdige look te creëren. PMU is ook uitermate geschikt voor vrouwen met dunner geworden wenkbrauwen, al dat niet door overmatig epileren.

Eyeliner

Vermoeide ogen, kunnen jaren optellen bij jouw uitstraling. Het verlies van elasticiteit in de huid, wanneer we ouder worden, zorgt ervoor dat de oogleden zakken wat leidt tot kraaienpootjes en rimpels rondom de ogen. Een eyeliner kan de aandacht wegtrekken van de ogen en daarnaast kunnen de ogen ook worden gedefinieerd. Het is een perfecte manier om de ogen te accentueren en je zal er meteen jeugdig uitzien!

Lippen

Collageen in onze huid,  zorgt dat de huid stevig en vol is, neemt af wanneer we ouder worden. Dit is ook te zien aan de lippen, die vaak dunner worden. Dunnere lippen kunnen ervoor zorgen dat je er ouder uitziet. Dus gebruik PMU om de lippen meer definitie en vorm te geven en loop naar buiten met voller ogende en jeugdige lippen!

Er jonger uitzien hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn! En naast dat PMU je dus een jeugdige uitstraling kan geven, heeft het nog veel meer voordelen. Zo bespaar je veel tijd met het aanbrengen van make-up en zit het ook altijd goed. Zelfs als je zweet of als het buiten regent, zullen jouw wenkies of eyeliner perfect zitten! Alleen maar voordelen dus… Wil je meer informatie, kijk dan verder op onze site of neem contact op met onze specialiste. Of weet je al genoeg, dan kun je ook meteen een afspraak maken door contact op te nemen met ons!

PMU jeugdige