Nou we kunnen denk ik allemaal wel stellen dat wanneer je een tatoeage van je partner laat zetten dit niet de allerslimste set is. Heb je nagedacht over “wat als”? Wat als het uitgaat? Wat als hij vreemd gaat? En dan wat…? Dan is het opeens niet meer zo leuk hoor als je met zijn naam op je arm loopt of op je onderrug..

Is een tattoo van je partner nog wel in?

Zelf denk ik dat een tatoeage zetten van je partner niet meer een trend is van deze tijd. Mensen zijn realistischer. Is het handig om dit te doen terwijl het algemeen bekend is dat ⅓ van de huwelijken uiteindelijk een scheiding wordt?

We don’t judge!

Maar goed alsnog NO JUDGEMENT, wanneer jij een tattoo van je partner hebt. Hopelijk blijven jullie wel 100 jaar bij elkaar en is de tattoo het beste wat je is overkomen. Maar voor de zekerheid… Hebben wij een aantal opties opgeschreven die je kunt doen wanneer je wel van je tatoeage van je ex-vriend af wilt:

  1. Zoek een vriendje die precies dezelfde naam heeft. Laat de tatoeage pas later in de relatie zien, niet op de eerste date.. Dit schrikt af!
  2. Neem altijd heel veel foundation mee op je date of wanneer je bloot gaat. Zorg ervoor dat je de tattoo bedekt met foundation…
  3. Nieuwe lover? Laat ook zijn naam ernaast tatoeëren en maak een excuus dat je dit altijd hebt gedaan voor de mensen van wie je heel veel houdt…

Grapje..!

Oké zelfs bij het opschrijven van deze opties moet ik heel hard lachen! Natuurlijk ben ik niet serieus. Maar goed misschien kan je de bovenstaande opties in eerste instantie gebruiken? Nu even serieus. Een aantal opties die SERIEUS gedaan kunnen worden wanneer je niet meer blij bent met je tatoeage:

  1. Je kunt een nieuwe tatoeage over je oude tatoeage heen laten zetten. Onthoudt hierbij wel dat het kan zijn dat je het er nog wel een beetje doorheen ziet en ook dat je een grotere tatoeage over deze heen moet. Dus dat kleine lieve tatoeagetje wordt nu wel iets groter. En dit is natuurlijk niet gratis!
  2. Laat je tatoeage weglaseren: een optie die kostbaar is en bij een grote tatoeage vooral tijdrovend. Ook is het verwijderen van een tatoeage niet geheel pijnvrij. Dit zijn allemaal punten die je mee moet nemen wanneer je denkt over het verwijderen van je tattoo.

Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat je de naam van je vriendje zat bent. Misschien heb je wel een tatoeage gezet waar je nu echt op uitgekeken bent! Dat kan natuurlijk ook! Ook dan gelden de bovenstaande opties.

Tatoeage verwijderen bij Beautysalon La Luna

Ben je oprecht geïnteresseerd in het verwijderen van je tatoeage? Neem contact op met onze salon in Haaften. Wij werken met de geavanceerde YAG laser en verwijderen al vanaf € 25,00 per behandeling. Wanneer je ons een foto stuurt van je tatoeage kunnen we je een vrijblijvende prijsindicatie sturen!

tatoeage