Sinds ik de tepelhof tatoeage aanbied in mijn salon, heb ik al menig vrouw mogen voorzien van deze medische tatoeage. Allemaal mooie sterke vrouwen met unieke en emotionele verhalen.

Ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid krijg om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan deze vrouwen, die het zo hard nodig hebben en vooral dat zij mij het vertrouwen schenken om dit te mogen doen.

Ervaring tepelhof tatoeage


Afgelopen weekend heb ik een heel lief bericht mogen ontvangen van een survivor van borstkanker, die mij het vertrouwen heeft geschonken om haar te voorzien van een tepelhof tatoeage.
Graag wil ik dit bericht met jullie delen:

“Lieve Denise,

Hoe dankbaar kan ik je zijn!
In 2011 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had en in mum van tijd wordt je vrouwelijkheid van je afgenomen om je leven te kunnen redden. Natuurlijk ga je voor de overleving maar iedere dag wanneer je in de badkamer voor de spiegel staat wordt je ermee geconfronteerd.

Na een borstamputatie, tweemaal borstreconstructie, mislukte nipplebanking, driemaal mislukte tatoeage met natuurlijke kleurstoffen en tweemaal tepel reconstructie was ik er eigenlijk wel klaar mee.
Totdat ik de oproep van Beautysalon La Luna voor een tepelhof tatoeage die gratis wordt aangeboden voor diegene die een (al dan niet preventieve) borstreconstructie hebben ondergaan tgv borstkanker, waardoor ze geen tepelhof meer hebben. Hoe groot kan iemands hart zijn …..zo bijzonder dat zij deze vrouwen haar vrouwelijkheid terug wil en kan geven❤

Denise is een perfectionist en met haar vakkundigheid had ik vertrouwen in haar werkzaamheden.
Vol trots kan ik nu zeggen ik sta weer met een fijn gevoel voor de spiegel in mijn badkamer.”

VOOR                                                                                                                              GENEZEN RESULTAAT

IMG_9086

FullSizeRender

 

 

 

 

 

 

 

** Tepelhof tatoeage wordt bij Beautysalon La Luna kosteloos aangeboden voor diegene die een (al dan niet preventieve) borstreconstructie hebben ondergaan tgv borstkanker, waardoor ze geen tepelhof meer hebben.**