cosmetische

Acne-behandeling

Acne is een huidaandoening die vaak voorkomt in de puberteit, maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Het kan voorkomen in het gezicht, maar ook op rug, schouders en borst. Acne ontstaat wanneer de talgklieren in de huid uit balans zijn. Dit kan komen door hormonen, medicatie, voeding, allergie, verkeerd gebruik van producten, verkeerd uitknijpen of krabben.

Wil je meer weten over Acne? Klik hier!

De behandeling

Het doel van een behandeling bij acne, is het verminderen van onzuiverheden en voorkomen van nieuwe onzuiverheden door de huid weer in balans te brengen.
Om een goed advies te geven, plannen we vooraf een uitgebreide intake en huidanalyse. We gaan kijken om welke vorm van acne het gaat en welk behandelplan er nodig is. Om de acne goed te behandelen krijg je advies mee voor thuisverzorging.

Je kunt de behandeling thuis voortzetten met producten welke de werking van de behandeling vergroten, zodat het resultaat optimaal zal zijn.

De behandeling

  • Het reinigen van de huid.
  • Onzuiverheden verwijderen.
  • Fruitzuurpeeling (optie).
  • Het aanbrengen van een kalmerend masker.
  • Advies over producten voor thuisgebruik.

Het doel

Het doel van de acne behandeling is om de huid te reinigen, te kalmeren en te hydrateren. Per acne soort zal de behandeling er anders uitzien omdat iedere soort acne een andere zorg nodig heeft.

Resultaat

Na de intensieve behandelingen die afgestemd zijn op jouw huid en leefstijl, verdwijnt acne in de meeste gevallen helemaal. Resultaten zijn vaak al binnen 6 weken zichtbaar. Daarna is het van groot belang de huid te blijven onderhouden zodat deze goed in balans blijft.

Beautysalon La Luna is in het bezit van de specialisatie acne, waardoor je de behandeling (deels) vergoedt kunt krijgen van je zorgverzekeraar.
De mate waarin behandelingen vergoed worden verschilt per verzekeraar en per polis. Informeer hierover bij je zorgverzekeraar welke vergoeding jij ontvangt.

Vrijblijvend Acne-consult?

Je mag altijd een kosteloze en vrijblijvende afspraak
inplannen voor een Acne-consult.

Plan eenvoudig je afspraak online in of contacteer ons via:

Tel.: 0418-59 12 55
Whatsapp: ‪06-29 36 31 26‬
info@salonlaluna.nl
Contactformulier 

Acne-behandeling:

30 minuten € 39,95
45 minuten € 59,95
55 minuten € 72,50

Afspraak maken

Tip een vriend(in) over acne-behandelingen