Peelings2023-10-03T23:53:01+02:00

Peelings

Heb je last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en lijntjes? Peelings bieden jou een effectieve oplossing voor zichtbare verbetering van jouw huid.

Carbon Spectra Peel

De Carbon Spectra Peel is een effectieve methode voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Het verwijderd dode huidcellen, onzuiverheden, fijne rimpeltjes en verkleuringen. Het helpt tevens verwijdde poriën te verfijnen, talg productie te verlagen en actieve acne te verminderen. Kortom het verbetert de algehele huidconditie!

Meer weten? Klik hier

Carbon Spectra Peel behandeling € 75,00 | Kuur (3x) € 208,50 | Kuur (6x) € 375,00

Afspraak maken

Tip een vriend(in) over Carbon Spectra Peel

 Décaar peelings

Heb je last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en lijntjes? Décaar biedt jou een effectieve oplossing voor zichtbare verbetering van jouw huid.

Glyco 30 Peeling

Een actieve fruitzuur behandeling op basis van glycolzuur. Glycolzuur verbetert de huidstructuur doordat de celdeling van de huid gestimuleerd wordt. Grove poriën en pigmentvlekjes worden minder zichtbaar, de huid wordt soepeler en is beter in staat om haar eigen vocht vast te houden. De Glyco 30 peeling met 30% fruitzuren zorgt voor vernieuwing van de buitenste huidcellen in de hoornlaag. Op deze manier geeft de behandeling een spectaculaire vernieuwing van de bovenste laag van de opperhuid.

Verfrissende reiniging | Glycolzuurpeeling 30% | Kalmerend Gelmasker | Verzorgende crème met SPF | Huidadvies

Glyco 30 Peeling behandeling € 49,95

Afspraak maken

Tip een vriend(in) over Glyco 30 Peeling

Ga naar de bovenkant