Deze nieuwe peeling is al trending bij de sterren van Hollywood en de populariteit neemt ook toe in Nederland! De Hollywood facial peel staat beter bekend als de carbonpeeling. Dit is een revolutionaire en pijnloze behandeling die gebruikt kan worden om de huid te herstellen, hierdoor worden onder andere een vettige huid en acne vermindert. Maar deze behandelingen kent nog vele andere voordelen!

Bij deze behandeling wordt een laagje koolstof op de huid gesmeerd, en vervolgens wordt de laser gebruikt om de koolstof te verwijderen (samen met de vuil op de huid). Maar waarschijnlijk ben je minder geïnteresseerd in hoe dit proces precies werkt en meer geïnteresseerd in de dingen die je met deze behandeling kunt bereiken! Daarom zetten wij een aantal van de voordelen van deze behandeling op een rijtje:

1. Voor een grondige reiniging

De poriën in de huid worden door de tijd heen verstopt door vuil. Wanneer dit gebeurt, kan dit uiteindelijk leiden tot huidproblemen zoals acne. Koolstof kan oliën en vuil absorberen tot diep in de poriën, en de laser vernietigt de koolstof samen met dit vuil. Hierdoor wordt de huid grondig gereinigd.

2. Voor een effectieve exfoliatie

Wanneer de koolstof door de laser wordt ‘vernietigd’, worden daarmee ook dode huidcellen en mee-eters verwijderd. De huid wordt effectief geëxfolieerd. Met als resultaat een zachte en stralende huid, met kleinere poriën en een effen huidteint.

3. Voor een verjongend effect

De Carbon Peel behandelt ook diepere lagen van de huid, en stimuleert daarbij de productie van collageen. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger en voller wordt en worden fijne lijntjes en rimpels verminderd. Met als resultaat een strakkere huid met een gezonde gloed!

4. Voor een snel resultaat

Het effect van de Carbon Spectra Peel behandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid glanst direct lekker fris en gezond na de behandeling. De behandeling is een effectieve krachtige oppepper voor elke huid. Voor een optimale huidverbetering wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij moet men denken aan 4-6 behandelingen, elke 3-4 weken.

Bovengenoemde voordelen zijn er slechts een paar van alle voordelen die deze behandeling kan bieden. Kijk verder op onze website voor meer informatie over deze behandeling: klik hier. Heb je na het lezen van beide pagina’s nog steeds vragen? Neem dan contact op met één van onze specialisten, of maak gewoon meteen een afspraak om de behandeling zelf te ervaren. Bij onze salon in Haaften zijn we je graag van dienst!

carbon