Tegenwoordig zijn wenkbrauwproducten overal te vinden. Steeds meer merken lanceren wenkbrauwproducten en gadgets om de wenkbrauwen te perfectioneren. Het wordt steeds lastiger om alle trends op het gebied van wenkbrauwen te kunnen bijhouden. Je hebt potloden, gel, poeders, wax en ga zomaar door. Wij vinden het allemaal een beetje overwelmend. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing, waarbij je geen last hebt van alle nadelen van wenkbrauwproducten. Onze oplossing: Permanente Make-Up!

Wat is permanente make-up (PMU)?

Bij permanente make-up wordt er met een naald pigment aangebracht in de huid. Dat klinkt misschien een beetje als tatoëren, maar anders dan bij tatoëren wordt bij het zetten van PMU een dunnere naald gebruikt en wordt het pigment in een andere huidlaag aangebracht. Omdat het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht is het ook niet volledig permanent en zal PMU door de jaren heen dan ook vervagen. Maar wees niet bang, dit kan je makkelijk laten bijwerken bij een specialist! Eén van de vele voordelen van PMU is dan ook dat je make-up eigenlijk altijd perfect zit. En PMU is ook niet alleen geschikt voor de wenkbrauwen, maar kan ook ingezet worden bij het tekenen van een eyeliner of het kleuren van de lippen.

Waarom PMU in plaats van wenkbrauwproducten?

Zoals we eerder hadden vermeld is het erg lastig om op de hoogte te blijven van alle nieuwe wenkbrauwproducten op de markt. Maar met PMU voor de wenkbrauwen zijn deze producten ook niet meer nodig, want je wenkbrauwen zitten dan altijd perfect. Nu denk je misschien dat PMU heel duur is, maar wat denk je van al die losse wenkbrauwproducten die je anders moet kopen. Een PMU behandeling is eigenlijk dus een goede investering!

Maar daarnaast heeft PMU nog veel meer voordelen vergeleken met het kopen van wenkbrauwproducten. Naast dat deze producten dus erg duur kunnen zijn, kost het uitzoeken, kopen en gebruiken van deze producten ook veel tijd. Tijd die je misschien liever in de ochtend in je bed wilt besteden ;). In de ochtend hoef je niet meer uren eerder op om je make-up te doen, want nu zit je make-up 24/7 perfect.

En we hebben allemaal wel eens van die dagen dat het maar niet lukt om je wenkbrauwen gelijk te krijgen… Ook daar is PMU de perfecte oplossing voor! Al met al de perfecte oplossing waarbij je je geen zorgen hoeft te maken of de producten wel schoon zijn, of de producten niet over datum zijn, of je make-up is uitgelopen en of je je make-up eraf moet halen voordat je gaat slapen! Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten of neem een kijkje op onze website.

wenkbrauwproducten