nieuwsbrief

Bellápierre

Bellápierre biedt het beste gamma minerale cosmetica dat beschikbaar is en omvat elk mineraal make-upproduct dat je nodig hebt. De ingrediënten van onze minerale cosmetica spreken alle huidtypen en tonen aan, verbeteren je huid bij elk gebruik en zorgen elke keer weer voor een onberispelijke afwerking. De Bellápierre minerale cosmetica-lijn verbetert je natuurlijke schoonheid en creëert een altijd jeugdige uitstraling en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Geen bijwerkingen

Bellápierre bestaat uit 100% mineralen die de huid niet irriteren. De mineralen zijn uit natuurlijke grondstoffen verkregen, waardoor de make-up voor alle huidtypen geschikt is. Make-up van Bellápierre blijft gedurende de gehele dag zitten en veroorzaakt geen bijwerkingen. Ook het verwijderen van de minerale make-up is eenvoudig, waardoor je geen verstopte poriën en minder ophoping van talg kunt krijgen. Hierdoor blijft de huid rustiger en minder grof. De zuivere minerale Make-up bevat geen parabenen, bismuth oxychloride, talk, dimethicone en NANO-mineralen. Dermatologen adviseren daarom de minerale make-up van Bellápierre bij moelijke huidtypen.

Bellápierre heeft verschillende awards gewonnen met haar gezonde en innovatieve make-up (zoals City Awards Finalist- Cosmetic Innovator of the year 2016, Natural Health International Beauty Awards 2016).

Dierproefvrij

Vanaf 11 maart 2013 mag er in de Europese Unie geen cosmetica meer worden verkocht die op dieren is getest. Het verbod van de EU op de import en verkoop van op dieren geteste producten stond al sinds 2009 op de rol, veel cosmeticabedrijven rekenden er echter op dat het verbod zou worden uitgesteld of dat er uitzonderingen op zouden worden toegestaan. De nieuwe Europese Commissaris voor Gezondheid en Consumentenbeleid, Tonio Borg, bevestigde onlangs in een brief dat het verbod doorgang zal vinden en dat betekent dat er vanaf 2013 niet meer gehandeld mag worden in cosmetische producten en ingredienten die op proefdieren getest zijn.

Dankzij de huidige (en op handen zijnde) maatregelen van de Europese Unie worden ieder jaar weer tienduizenden dieren gered van de nare gevolgen die het testen van mogelijk schadelijke stoffen in cosmeticaproducten tot gevolg kan hebben. Ook zorgen de maatregelen ervoor dat cosmeticaleveranciers van buiten de EU zich moeten gaan houden aan de Europese normen. Daarmee wordt de term “proefdiervrij” op cosmeticaverpakkingen overbodig, want cosmetica die getest is op proefdieren is met ingang van 11 maart 2013 gewoon door de wet verboden.

Wat bieden wij?

In de salon van La Luna krijg je vrijblijvend advies over de minerale make-up van Bellápierre aan de hand van jouw wensen en onze professionele visie. Producten van Bellápierre zijn verkrijgbaar in de salon en via onze webshop.