nieuwsbrief

DÉCAAR

DÉCAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders en business development professionals in de industrie. Zij delen allemaal één geloofsovertuiging, namelijk: ‘de basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid’.

DÉCAAR bepaalt daarmee de standaard in de cosmeticabranche met innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en behandelingen. Deze zijn allemaal met dermatologisch bewezen resultaten, die voldoen aan de meest veeleisende huidtypen van onze klanten.

Waar komt DÉCAAR vandaan?

DÉCAAR is in 2017 opgericht en introduceert haar eerste twee behandelingen, namelijk de ‘Breath Of Life Treatment’ en de ‘Algae Peeling Regimen treatment’. DÉCAAR is het directe resultaat van een aantal toonaangevende professionals binnen de beauty industrie en hun welwillendheid de huid te verbeteren, zodat de perfecte schoonheid kan worden bereikt. Het is in essentie een merk dat is gebouwd door experts die allemaal bekend staan om hun expertise en kennis binnen de cosmeticabranche.

Waarom DÉCAAR?

  • Doordat er tijdens de behandeling alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn DÉCAAR behandelingen geschikt voor ieder huidtype.
  • Producten zijn 100% zuiver en dus vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale olie.
  • DÉCAAR behandelingen zorgen voor verbluffende resultaten, direct na de eerste behandeling. Voor de beste resultaten volg je de behandelingen in kuurverband.

Wat bieden wij?

Binnen Beautysalon La Luna zijn er gecertificeerde DÉCAAR-Specialisten bevoegd om te werken met deze producten. Hiervoor zijn trainingen gevolgd en deze worden meerdere malen per jaar herhaald. Met DÉCAAR bieden we effectieve oplossingen voor een zichtbare verbetering van jou huid, zoals het tegengaan van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en lijntjes.