We zien heel veel fabels naar voren komen op het internet over Permanente Make-Up, dit zal vast zijn omdat niet iedereen altijd een goede ervaring heeft met PMU, of misschien ook omdat niet iedereen de goede informatie krijgt over PMU. Daarom hebben wij een aantal fabels opgeschreven die wij het meeste voorbij zien komen. Deze fabels willen we meteen uit de wereld helpen dus lees onderstaande goed en SPREAD THE WORD:

  1. Permanente Make-Up is erg pijnlijk

Ja in vergelijking met zelf je wenkbrauw of eyeliner tekenen, is het inderdaad een stuk gevoeliger. Maar zo erg pijnlijk als het soms wordt voorgedaan is het echt niet! De een is gevoeliger dan de ander maar de meesten ervaren het niet als echt pijnlijk en zeggen achteraf vaak dat het erg meevalt. Voor de behandeling kan er gebruik worden gemaakt van de verdovende zalf Emla. De zin: “Is dit alles? Nou dat valt reuze mee!” hoor ik dan ook vaak bij een behandeling.

  1. Permanente Make-Up is alleen voor mensen met littekens

Nog zoiets wat we vaak voorbij zien komen. Vroeger werd Permanente Make-Up inderdaad in eerste instantie gebruikt voor mensen die bijvoorbeeld foute plastisch chirurgie hebben gehad of die een hazenlip hebben of helemaal geen wenkbrauwen. Maar in deze tijd is het zeker ook voor mensen die het makkelijk vinden om ’s ochtends op te staan en klaar willen zijn met hun make-up.

  1. Permanente Make-Up is alleen voor vrouwen

We moeten toegeven dat de meeste mensen die het nu doen vrouwen zijn, maar mannen kunnen ook kiezen voor PMU! Heb je als man zijnde een hele lichte wimpers of heb je gewoonweg geen wenkbrauwen? Dan is het ook iets voor jou als man! Zelfs lippen kunnen worden gezet als je geen volle lippen hebt of vroeger een hazenlip hebt gehad. PMU alleen voor vrouwen is een fabel!

  1. Het ziet er niet echt uit

Als het onnatuurlijk zou zijn dan zou het vorige feit dat mannen ook PMU kunnen gebruiken niet goed zijn. PMU is juist zo natuurlijk door de ontwikkelingen die het in de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Door de verschillende technieken zien wenkbrauwen, lippen en de ogen eruit alsof het gewoon zo had moeten zijn.

  1. PMU is hetzelfde als tatoeëren

Nee PMU is anders dan tatoeëren, bij een tatoeage wordt de inkt in een diepere huidlaag aangebracht dan bij PMU. Vandaar ook dat een tatoeage altijd blijft zitten en dat PMU eens in de zoveel tijd bijgewerkt moet worden en/of opnieuw moet worden gedaan.

Met bovenstaande fabels hopen we een aantal vragen die je misschien had over Permanente Make-Up beantwoord te hebben. Zo niet, dan kun je ons altijd een e-mail sturen en/of even bellen!

fabels