Misschien is het je wel een beetje opgevallen op televisie of in fashion shows maar 2017 was overduidelijk het jaar van de natuurlijke wenkbrauwen, maar ook roze oogschaduw en ook metallic lipstick waren helemaal IN in 2017! Maar wat komt er in 2018? Zijn er bepaalde stijlen die we misschien later gaan terugzien in de Permanente Make-Up branche? Of gaat de make-up trend van 2018 net iets te ver….

Glitter Lips

De glitter lippen zijn in 2017 geïntroduceerd en zullen naar verwachting in het jaar 2018 nog groter worden. Zie je jezelf al lopen met deze glitter lippen. Dit wordt denk ik nog even niet iets wat je permanente op je lippen wilt hebben (haha).

trends

Underliner

Ook wel de Cleopatra come-back genoemd! Dit moet de ogen groter doen lijken. Iets wat we in 2018 heel vaak terug gaan zien. Dit zou misschien wel een toekomstige PMU-behandeling kunnen zijn? Wat denk jij?!

trend

Stained Lips

Matte lipsticks waren helemaal de trend van 2017, maar nu gaan we eigenlijk nog net een stapje verder en dat is eigenlijk het stempelen van de lippen, nog voordat je lipstick helemaal is opgedroogd. Zo krijg je een mat effect. Ook hierbij zien we wel een mogelijke nieuwe PMU-behandeling opkomen.

trend

Glitter Brows

Misschien kunnen ze in de fashion capital niks meer verzinnen, want de wenkbrauwen gekte wordt eigenlijk steeds gekker. En nu we toch in de wenkbrauwen zitten is het blijkbaar verzonnen om ook maar glitters in de wenkbrauwen te gooien. Voor in 2018 kan je voor een feestje een subtiele highlighter gebruiken die je door middel van een beetje vaseline kunt aanbrengen op je wenkbrauwen. Klinkt allemaal een beetje gek als je het mij vraagt. Dit zien we niet echt een nieuwe PMU-behandeling worden. Over 100 jaar misschien..

Permanente Make-Up Trends

Het veranderen van trends binnen in PMU is heel erg lastig en wordt ook niet veel gedaan. Tuurlijk wordt er op het gebied van apparatuur veel veranderd maar we zien niet echt trends. Dit komt gewoon weg omdat je PMU veel langer op je gezicht hebt dan een trend duurt. Wanneer de trend is afgelopen kan je niet zomaar je PMU eraf laten halen. Daarom adviseren wij altijd dat je een zo natuurlijke mogelijke look voor jezelf kiest, iets waar jij altijd (maakt niet uit welke trend) blij mee bent! Bekijk hier ons portfolio.