nieuwsbrief

Marc Inbane

Marc Inbane is een vooraanstaande speler op het gebied van tanningcosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan en het wordt vaak gebruikt bij shows van grote modehuizen. Het Nederlandse merk dat een aantal indrukwekkende prijzen heeft gewonnen wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen. De luxe collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende kappers, make-up artists en dermatologen.

De natural tanning spray van MARC INBANE vinden we oprecht de allerbeste bruiningsspray die er is. Hij vlekt niet, hij stinkt niet, je krijgt er geen vieze handen van (door gebruik te maken van de tanning mitt en de powder brush) en blijft lang zitten. Verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo.

Ontstaan van Marc Inbane

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele te wachten op hun volgende vlucht. Om de tijd te veraangenamen observeerden zij de voorbijgangers onder het genot van een drankje. Al snel viel hun het verschil in uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op.

De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit, wat van positieve invloed op hun houding was. Daardoor is het idee voor de Natural Tanning Spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar door van een natuurlijke teint te genieten!

INgo, BArt en NEle combineerden hun namen en al snel kwam Marc INBANE ter wereld!

Wat bieden wij?

Producten van Marc Inbane zijn verkrijgbaar in de salon en via onze webshop.