nieuwsbrief

Skeyndor

Wat is Skeyndor?

Het succes van Skeyndor begint meer dan 50 jaar geleden, in 1966. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een leidend merk in professionele huidverzorging. Een merk dat in meer dan 50 landen aanwezig is. De passie voor wetenschap blijft nadrukkelijk aanwezig in het DNA en vormt de basis voor innovatieve en effectieve cosmetische producten en oplossingen voor veeleisende klanten.

Meer dan 50 jaar ervaring dat houdt in: duizenden uren onderzoek, honderden uitdagingen betreffende de huid en heel wat successen en verwezenlijkingen. Doorheen de jaren groeide Skeyndor uit tot een wereldleider in professionele cosmetica. Het hoofdkantoor van Skeyndor situeert zich in Terrassa (Barcelona). Meer dan 100 mensen onderzoeken er de huid en cosmetica in het eigen labo. Met maar één doel: innovatieve aging behandelingen op de markt brengen.

Wat bieden wij?

Beautysalon La Luna biedt verschillende Skeyndor behandelingen aan afhankelijk van jouw huidtype en huidconditie. Klik hier voor meer informatie over de Skeyndor behandelingen. Producten van Skeyndor zijn verkrijgbaar in de salon en in onze webshop.