Wil je lippen zoals Angelina Jolie? Haha, dan kun je het beste een afspraak inplannen bij de cosmetische arts. Maar wil je lippen die altijd een mooie kleur hebben of wil je juist een lipliner om je lippen heen. Dat kan allemaal met Permanente Make-Up!

Het komt steeds vaker voor dat mensen het zat zijn om hun wenkbrauwen te tekenen, of iedere ochtend die eyeliner te tekenen. Maar je hoort nog niet heel veel mensen zeggen dat ze het vervelend vinden om iedere ochtend hun lippenstift op te doen. Toch is dit wel een mogelijkheid en is dit steeds meer upcoming. In deze blog wil ik je graag vertellen wat voor soorten technieken je hierbij kunt kiezen!

Altijd mooie lippen? Is dit wat voor jou?

We worden nou eenmaal ouder, dit is een natuurlijk proces. Helaas betekent dit ook dat onze lippen dunner worden en door de jaren heen ook hun kleur gaan verliezen. Nogmaals hier kunnen we naast fillers niet heel erg veel aan doen. MAAR met de kleur kunnen we wel iets doen! Er zijn verschillende opties die je kunt kiezen: een lipliner, uitgeschaduwde lipliner of full lips. Ik gaf hierboven aan dat het vooral fijn is naarmate we ouder worden, maar PMU is eigenlijk voor iedere leeftijd. Vind je zelf dat je te lichte lippen hebt? Heb je een asymmetrische lip? Heb je een littekentje in je lip? Is je lipcontour niet mooi strak? Ben je iedere ochtend weer in de weer met je lippenstift? Hoe fijn is het dan als je dit niet meer hoeft te doen, maar dat je gewoon wakker wordt met mooie lippen!?

Resultaat en de mogelijkheden

Met PMU zorg je ervoor dat de lippen een kleur krijgen en dat ze ook meteen optisch groter en voller lijken. Je zult iedere ochtend ‘ready to go’ zijn. Wat je wel moet weten is dat PMU geen vervanging is voor je rode lippenstift. De kleur is namelijk nooit zo intensief. Permanente Make-Up is vooral om ervoor te zorgen dat je de natuurlijke, kleurrijke lippen krijgt! Je kunt kiezen uit drie verschillende lip technieken: lipliner, uitgeschaduwde lipliner en full lips.

Lipliner

De lipliner die we denk ik allemaal wel kennen. Een lijntje die om de lippen wordt gezet. Hierdoor krijgen de lippen weer vorm. Er wordt voor de lipliner vaak een iets donkerdere kleur gekozen dan je natuurlijke lipkleur.

Uitgeschaduwde lipliner

Allereerst zullen we een lipliner tekenen, daarna wordt deze uitgeschaduwd naar binnen. Door deze techniek zullen de lips voller lijken en zal de overgang tussen de liplijn en de lippen minder opvallend zijn.

Full lips

Bij deze techniek worden je lips helemaal ingekleurd. Wanneer je lichte lippen hebt is dit een geweldige oplossing, de lippen zullen nog meer opvallen wanneer je ze een kleurtje zal geven. Bij de full lips wordt meestal een wat lichtere kleur gekozen dan bij een lipliner.

Wil jij ook kissable lips?? 😉

lippen