Natuurlijk wil je altijd het beste voor jezelf, ook als het gaat om je wenkbrauwen. Het kan zijn dat wanneer je aan Permanente Make-Up denkt dat je het toch een beetje benauwd krijgt. Grotendeels omdat het gewoon een grote stap is om te maken en het natuurlijk ook gewoon spannend is. Wordt het wel mooi? Ben ik er wel tevreden over? Bij onze salon in Haaften willen wij uiteindelijk dat jij het meest tevreden bent met het resultaat. Het kan dus zijn dat we twee technieken gaan combineren voor de wenkbrauwen, ook wel glamour brows genoemd. Je hebt namelijk twee verschillende technieken, de hairstroke techniek en de powder techniek. Deze twee technieken zal ik héél kort even uitleggen.

Hairstroke techniek

De hairstroke techniek wordt ook wel de haartjes techniek genoemd. Wanneer je natuurlijke wenkbrauwen wilt, is deze techniek echt iets voor jou. Er wordt met een naald, tussen je huidige wenkbrauwen, haartjes gepigmenteerd. Er worden dus haartjes in je huid gepigmenteerd die voor een natuurlijk effect van de wenkbrauwen zorgen. Heb je bijvoorbeeld wat minder haartjes aan de uiteinden van je wenkbrauw of bij de ene wenkbrauw meer haar dan bij de andere, dan kan je het met de hairstroke techniek oplossen zodat je altijd gelijke wenkbrauwen hebt!

Powder techniek

Deze techniek wordt ook wel de schaduwtechniek genoemd. Het zorgt voor zachte poederachtige wenkbrauwen. Die goed aanwezig zijn in het gezicht. Met deze techniek worden de wenkbrauwen ingeschaduwd en wordt er een mooie overloop gecreëerd van licht naar donker. Er ontstaan hierdoor wat meer aanwezige wenkbrauwen maar toch met een natuurlijke look.

MAAR

Nu komt het… Deze bovenstaande technieken kan je dus ook combineren. De ultieme techniek voor de allermooiste wenkbrauwen: the glamour brows. Eerst zal de wenkbrauw worden opgebouwd met de hairstroke techniek. Om dan de wenkbrauwen ook die mooie volle look te geven maken we het af met de powder techniek. De wenkbrauwen lijken zo voller door de powder techniek maar door de aanzet van hairstrokes te voorzien zullen de wenkbrauwen er natuurlijk uitzien.

Wanneer de glamour brows?

De glamour brows kies je als je niet alleen overal wenkbrauwhaartjes oftewel hairstrokes wilt hebben maar ook die net iets vollere wenkbrauw wilt creëren. Vaak gebruiken we deze techniek bij mensen die bijna tot geen wenkbrauwen hebben. 

Wil je meer informatie over deze techniek? Dan kan je ons altijd bellen en/of mailen! Neem hier contact met ons op.

Glamour