De zomer is weer in het land, de vakanties komen eraan en dat zorgt ervoor dat veel mensen heerlijk genieten van de warme zonnestralen in binnen- en buitenland! Het is geen geheim dat veel zon slecht kan zijn voor je huid en dat geldt zeker voor het behoud van je Semi Permanente Make Up. Ultraviolette stralen geven een mooie kleur aan je huid, maar zorgen ervoor dat het pigment van je (S) PMU vervaagt. Het is oh zo belangrijk om je (S) PMU op de juiste manier te verzorgen zodat je er langer plezier van hebt. Maar hoe? Dat lees je hier:

Als je graag in de zon ligt, smeer net als de rest van je huid, ook je (S)PMU altijd goed in. Gebruik een zonnecrème met een hoge factor (minimaal factor 30) of een sunblock. Hetzelfde geldt voor de zonnebank, de UV stralen zijn zelfs meer geconcentreerd. We worden ook vaker aan de zon blootgesteld dan we denken. Lekker op een terrasje in de zon zitten, buiten wandelen of fietsen en zelfs in de schaduw kun je nog verbranden door weerkaatsing van de zon. Het is gewoon verstandig om met warm, zonnig weer altijd je (S)PMU te beschermen.

Speciaal ter bescherming van jouw (S) PMU hebben wij bij Beautysalon La Luna de Make Up Defender Sun Stick Make Up SPF50, een handzame stick van 9 ml speciaal voor de delicate huid in het gezicht (€ 13,95).

Voordelen Make Up Defender Sun Stick SPF50:

  • Speciaal ontwikkeld ter bescherming van Semi Permanente Make Up;
  • Bevat Chromocare, wat de helderheid en kwaliteit van het pigment ondersteunt;
  • Bescherming tegen UVA en UVB straling;
  • Hydrateert;
  • Ondersteunt kleurbehoud van Permanente Make-Up;
    PMU
  • Waterproof;
  • Niet op dieren getest.

Gebruik geen zonnecrème of sunblock op net gezette PMU, volg de nazorg instructies die je van ons meekrijgt. Je kunt gebruik maken van een sunblock of zonnebrand zodra je (S) PMU genezen is.

Je (S) PMU is een investering en met de juiste zorg blijft het langer mooi.

Het kost weinig moeite om het goed in te smeren. Wees er zuinig op en geniet van het heerlijke weer!

Bestel hier jouw Make Up Defender Sun Stick Make Up SPF50