Of het nou komt omdat we de wenkbrauwen in het verleden te veel hebben geëpileerd of dat de wenkbrauwen dunner worden door de jaren heen, we kunnen niet ontkennen dat we tegenwoordig allemaal op zoek zijn naar dikkere, goed gedefinieerde wenkbrauwen. Maar wat moet je doen als je erachter komt, dat de wenkbrauwen aan het uitdunnen zijn? En wat is de oplossing voor de perfecte wenkbrauwen? Gelukkig is het nooit makkelijker geweest om natuurlijke  uitziende wenkbrauwen te ‘faken’….

Blijf gehydrateerd

Het is cruciaal dat je er voor zorgt dat de huid rondom de wenkbrauwen en onder de wenkbrauwen goed gehydrateerd blijven. Een droge huid kan de groei van gezonde haren in de weg zitten. Wat natuurlijk niet ideaal is als je opzoek bent naar dikkere wenkbrauwen.

Ga naar je huisarts

Als je je echt zorgen maakt over jouw uitdunnende wenkbrauwen en haarverlies, dan kan het zijn dat het wordt veroorzaakt door een medische conditie. Zo heeft een tekort aan ijzer en problemen met de schildklier invloed op de haargroei.

Vergeet de pincet

We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens gedaan, we gingen er helemaal voor met ons pincet. En wanneer je geen expert bent in het vormgeven van de wenkbrauwen, kan dit een grote invloed hebben op jouw uitstraling. Iemand gespecialiseerd in epileren kan de natuurlijke wenkbrauwen definiëren en ervoor zorgen dat de wenkbrauwen er dikker en voller uit komen te zien.

Probeer permanente make-up

Voor vollere, beter gedefinieerde wenkbrauwen heb je ook altijd nog permanente make-up. Hierbij worden er pigmenten in de huid gebracht, wat vergelijkbaar is met het zetten van een tatoeage. In tegenstelling tot een tatoeage, zal de permanente make-up door de jaren heen vervagen en is het veel nauwkeuriger. Nu kun je de wenkbrauw vorm en stijl die je altijd al wilde hebben echt waarmaken. En door de apparatuur van tegenwoordig, zal niemand jouw wenkbrauwen van echte kunnen onderscheiden! Ook perfect als je niet elke dag je wenkbrauwen wilt tekenen!

Is permanente make-up wel wat voor jou? Kijk dan voor meer informatie verder op de website of neem contact op met onze specialiste!

Dunne wenkbrauwen