Het festivalseizoen is weer in volle gang en dat betekent dat we moeten gaan bedenken wat we aan willen, hoe we ons make-up gaan doen, maar ik denk belangrijker nog, hoe we onszelf geweldig voor de dag kunnen laten komen.

Uitgelopen make-up, stinkend haar? Nee dat is niet wat wij willen. Wij willen er fabulous uitzien en wel ALTIJD! Het lijkt misschien onmogelijk, je make-up aanbrengen in een hete tent, droogshampoo in je haar stoppen en een gezicht vol glitters om de viezigheid te verbergen… Kortom een festival is hard werken!

En wat kan hier dan de oplossing voor zijn? Je raadt het misschien al, maar ja: Permanente Make-Up. Dan hoef jij je alleen nog maar zorgen te maken over belangrijkere dingen dan je make-up.

The brows first

Ik denk dat de meeste vrouwen, zeker voor het uitgaan, wel eens hun wenkbrauwen even net wat donkerder maken of net even gelijk potloden. Met Permanente Make-Up hoeft dit niet meer. Krijg waterbestendige, vlekbestendige, schitterende wenkbrauwen die het hele festival precies zo blijven zitten hoe jij ze hebt uitgekozen. Door te investeren in jouw wenkbrauwen en te kiezen voor PMU zien jouw wenkbrauwen er prachtig uit, zonder dat je ook maar één wenkbrauwpotlood hoeft te gebruiken!

Kiss me!

Iedere keer opnieuw je lippenstift aanbrengen wanneer je uit een glas gedronken hebt of die knappe jongen hebt gezoend? Dat hoeft niet meer met PMU-lippen. Maak de lippen in de kleur die je wilt. Knalrode lippen, mooie roze lippen of alleen een lipliner. Wat is jouw stijl? PMU zorgt ervoor dat je jouw stijl het hele festivalseizoen kan laten zien. Toch even iets anders dan die roze lippen, dan lippenstift je hier toch gewoon overheen? No problemo! PMU zorgt ervoor dat jouw lippen ondanks het aantal hotdogs, snoep of Gin & Tonics die je drinkt, zal blijven zitten.

Look at me!

Ja ik heb het geprobeerd, een eyeliner te zetten op mijn ogen in een festivaltent met een mini-spiegel. Ik hoef jullie niet uit te leggen dat mijn eyeliners verre van gelijk waren toch? Keuze werd uiteindelijk dan maar geen eyeliner. Maar dan voel ik mij dus oprecht ‘kaal’. Herkenbaar? Dan is de PMU-eyeliner zeker wat voor jou. Je ogen zien er iedere ochtend geweldig uit. Geen gezeur meer met je eyeliner en krijg ogen die stralen!

Misschien zijn we met deze blog al een beetje laat aangezien het festivalseizoen al is begonnen, maar het is iets om over na te denken. Natuurlijk geldt het namelijk niet alleen voor de festivals. Het geldt ook voor de rest van de feestjes waar je heen gaat en de rest van de zwembaden waar je inspringt. Jouw make-up zit dan de eerste aankomende jaren gewoon goed! En op de festivals hoef jij je alleen maar rekening te houden met het aantal glitters die je op je hoofd wilt plakken (haha).

De prijzen van Permanente Make-Up vind je hier.

Festival make-up