De zon komt de laatste tijd steeds vaker tevoorschijn en dat laat ons toch wel al een beetje aan de zomer denken… Of je nu op vakantie gaat naar een buitenlandse stad, op een prachtig strand ligt bij te bruinen of toch je zomer liever danst op jouw favoriete festival, wij kunnen je helpen om er op je best uit te zien! Met permanente make-up hoef je je geen zorgen meer te maken over make-up, want het zit altijd goed! En het goede nieuws! Het is allemaal zweet-bestendig, dus ook al wordt het wat warmer, jouw make-up zal perfect blijven zitten.

Wenkbrauwen

Er zijn verschillende technieken waarbij permanente wenkbrauwen kunnen worden aangebracht. Eén daarvan is de hairstroke techniek, waarbij er met een flinterdunne naald kleine haartjes worden getekend. Zo krijg je zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Daarnaast heb je ook de powder techniek, voor zachte poederachtige wenkbrauwen worden gecreëerd. En dit is natuurlijk perfect voor de zomer! Denk maar eens na. De combinatie van een zonnebril, een zweterig gezicht en het tekenen van een wenkbrauw klinkt als één groot drama! Maar permanente make-up is volledig bestendig tegen zweet en water en dit betekent dus dat je gewoon je gang kan gaan en ook niet bang hoeft te zijn om je wenkbrauwen uit te vegen wanneer je zonnebrand op wilt smeren!

Lippen

Tuit de lippen maar! Tijdens de zomermaanden is het extra belangrijk om gehydrateerd te blijven door genoeg water te drinken en natuurlijk kunnen we de cocktails ook niet vergeten. Maar we begrijpen ook hoe irritant het is, om jouw lippenstift bij te moeten werken na elke slok die je neemt, of alles wat je eet. Genieten van een ijsje is nog nooit zo makkelijk geweest, met behulp van permanente make-up voor de lippen! Je kunt onder andere kiezen voor een lipliner en verschillende tinten voor de lippen.

Eyeliner

Zonnebrand, zweet, water en eyeliner… Geen goede combinatie als je het mij vraagt? Of toch wel? Met permenente make-up, hoef je je nergens zorgen om te maken! Een eyeliner die altijd perfect zit, ook al moet je zonnebrand smeren, zweet je door het warme weer en zelfs als je gaat zwemmen. Je kunt onder andere kiezen voor alleen een eyeliner boven, maar ook voor een eyeliner onder. Kies voor een normale eyeliner, maar ook voor een winged eyeliner.

Bereid je voor op de zomer, met permanente make-up! Lees hier meer over permanente make-up, of maak meteen een afspraak.

LL summer ready permanente make-up