Laat jij jouw wenkbrauwen elke 6 weken epileren, doe jij het liever zelf, of doe je helemaal niks aan jouw wenkbrauwen? Het kan ook zijn dat je ze dagelijks tekent, of dat je voor het gemak permanente make-up hebt laten zetten! Kortom, de wenkbrauwen zijn heel belangrijk in jouw uitstraling. Ze zijn eigenlijk het frame van het hele gezicht. Maar de wenkbrauwen geven je niet alleen een bepaalde look, ze kunnen ook wat zeggen over jouw persoonlijkheid! Volgens verschillende experts, gespecialiseerd in het lezen van gezichten, kun je door de vorm van de wenkbrauwen heel veel leren over die persoon. De wenkbrauwen kunnen iets zeggen over jouw zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, logica, organisatorische skills, motivatie en nog veel meer! Lees hier wat jouw wenkbrauwen zeggen over jouw persoonlijkheid:

1. Korte wenkbrauwen

Kortere wenkbrauwen, zijn over het algemeen een teken van iemand die niet goed met stress om kunnen gaan. Deze mensen vinden het vaak niet leuk om het drama van anderen te moeten aanhoren..

2. Lange wenkbrauwen

Mensen met lange wenkbrauwen, kunnen vaak goed omgaan met stress en helpen vrienden graag met hun problemen. Het zijn vaak goede werkers en ze kunnen ook competitief zijn.

3. Natuurlijke dunne (gebogen) wenkbrauwen

Natuurlijke dunne wenkbrauwen staan symbool voor mensen die vaak aan zichzelf twijfelen, die onzeker zijn en die geloven wat andere mensen hun vertellen. Ze zijn vaak wat voorzichtiger.

4. Natuurlijke volle wenkbrauwen

Dikke wenkbrauwen, zoals die van Cara Delevingne, zijn een teken voor mensen die ervan houden om actief te zijn. Ze zijn zelfverzekerd en intelligent. Soms raken ze gefrustreerd als ze het gevoel hebben dat er mensen zijn die ze tegenhouden. Ze zijn goed om dingen voor elkaar te krijgen.

5. Hoge, gebogen wenkbrauwen

Wenkbrauwen die hoog boven het oog staan, betekenen vaak dat een persoon niet goed benaderbaar is. Zij zijn vaak erg gevoelig en houden zich vaak in. Soms hebben zijn meer ruimte nodig, waardoor ze wel eens verwaand lijken. Het zijn vaak mensen die perfectionistisch zijn en een goede smaak hebben.

6. Laag, gebogen wenkbrauwen

Wenkbrauwen die laag staan, oftewel dicht bij de ogen, zijn typisch voor mensen die goed te benaderen zijn en makkelijk in de omgang zijn. Ze houden zich ook altijd aan hun beloftes!

7. Ronde wenkbrauwen

Mensen met rond gebogen wenkbrauwen, worden vaak gezien als erg aardig. Deze mensen denken aan de behoeften van anderen. Ze zijn tactisch in hun communicatie en proberen altijd voor iedereen een win-win situatie te creëren. Het zijn zeker geen loners, en ze zijn het liefst in een relatie.

8. Rechte/ licht gebogen wenkbrauwen

Mensen met rechte wenkbrauwen denken vaak logisch na over hun beslissingen. Ze hechten veel waarde aan logica en zijn niet super emotioneel.

9. Hoekige wenkbrauwen

Heb jij hoekige wenkbrauwen, met een soort dakje, dan staat dit vaak voor mensen die houden van plezier. Deze mensen praten vaak snel, denken snel en maken snel beslissingen. Ze zijn spontaan en kunnen snel reageren als het om hun emoties gaat. Daarnaast hebben ze vaak een goed gevoel voor humor.

Beautysalon La Luna

Klopt jouw wenkbrauw vorm met jouw persoonlijkheid? Niet iedereen is gezegend met de perfecte wenkbrauwen… Maar gelukkig is overal een oplossing voor! Ga bijvoorbeeld voor permanente make-up voor de wenkbrauwen. Je wenkbrauwen zullen altijd perfect zitten en je hoeft ze nooit mee bij te tekenen! Lees hier meer over permanente make-up voor de wenkbrauwen.

Wenkbrauwvorm persoonlijkheid