In de sterren je sterrenbeeld lezen.. Ik heb iets veel leukers! In de spiegel naar je wenkbrauwen kijken en je persoonlijkheid lezen! Natuurlijk weten wij alles over wenkbrauwen, iedere dag zien we meerdere malen de wenkbrauwen van dichtbij, ondertussen kan je mij wel een gezichtsuitdrukking expert noemen. De vorm van de wenkbrauwen zegt veel over de persoonlijkheid van een persoon.

Ronde wenkbrauwen – friendly

Heb je ronde wenkbrauwen? Dan is dit een teken dat je veel geeft om je medemens en dat je erg vriendelijk bent. Op het moment dat er een beslissing moet worden gemaakt, dan is dit gebaseerd op wat diegene en ook andere mensen willen zodat iedereen uiteindelijk tevreden is met de beslissing.

Rechte wenkbrauwen – thinkers

Groeien jouw wenkbrauwen in een rechte lijn? Dan ben jij waarschijnlijk iemand die over alles goed nadenkt en van logica houdt. Altijd twee keer nadenken voordat je een beslissing maakt. Deze mensen zijn zeker niet de impulsieve.

Lange wenkbrauwen – easy going

Heb je lange wenkbrauwen? Dan is het vaak typerend dat je altijd omringt bent met vrienden! Volgens je wenkbrauwen ben je namelijk makkelijk in de omgang, je komt je beloftes altijd na en je laat nooit je familie of vrienden in de steek. Deze mensen zijn emotioneel erg sterk en kunnen alle stress aan (naast die van zichzelf) zonder daaronder te bezwijken.

Korte wenkbrauwen – no drama please!

Heb je wat kortere wenkbrauwen? Dan houdt je zeker niet van drama! De meeste mensen met korte wenkbrauwen hebben een paar hechte vrienden. Drama is niet hun ding en het helpen van andere mensen eigenlijk ook niet. Eigenlijk hebben ze genoeg aan hun eigen problemen en liever niet de problemen van vrienden..

Dikke wenkbrauwen – confident

Heb jij volle, dikke wenkbrauwen? Dan maak jij heel erg makkelijk moeilijke beslissingen en heb je geen moeite om zelfverzekerd de deur uit te gaan. In dit proces wil je zeker niet worden tegengehouden want jij weet immers het best wat goed voor jou is! Deze mensen kunnen de hele wereld aan!

Puntige wenkbrauwen – humor

Heb je puntige wenkbrauwen, dan hou je zeker wel van een grapje? Ook ben je spontaan en heb je graag plezier met je vele vrienden om je heen. Deze mensen zijn vlugge praters en willen graag uitgedaagd worden!

Dunne wenkbrauwen – no confidence

Mensen met dunne wenkbrauwen hebben vaak weinig zelfvertrouwen, ze zijn gevoelig voor wat andere mensen denken en houden hier veel rekening mee. Het kan zijn dat je er hierdoor over je heen wordt gelopen omdat je geen beslissingen durft te nemen. Het fijne van het verhaal is dat je niet opdringerig of agressief bent.

Hoge wenkbrauwen – not approachable

Jij bent niet makkelijk te benaderen, als er iemand op je afstapt ben je niet snel head over heals. Je maakt beslissingen met je emoties. Je bent gevoelig en een beetje perfectionistisch misschien wel. Keuzes die gemaakt worden zijn vaak niet gebaseerd op logica maar op emoties, keuzes kunnen wel snel worden gemaakt!

En wij zijn benieuwd! Welke persoonlijkheid heb jij volgens je wenkbrauwen? Klopt het! Wij horen het graag! Wil je meer informatie over permanente make-up, kijk dan verder op onze website!