Wij weten wel hoe belangrijk mooie wenkbrauwen zijn! Maar weet jij dit ook? Wenkbrauwen maken je gezicht. Ooit iemand gezien zonder wenkbrauwen? Naast dat wenkbrauwen je gezicht maken hebben ze ook een belangrijke functie. De belangrijkste is misschien wel om het vuil en stof uit je ogen te halen. Ook is het fijn dat wenkbrauwen er zijn tijdens het sporten want ze zullen proberen het overtollige zweet uit je ogen te houden.

Kijk ik arrogant?

Maar weer even terug naar de wenkbrauwen die belangrijk zijn voor de uitdrukking in het gezicht. Met je wenkbrauwen alleen al kan je al communiceren met andere. Kijk maar eens in de spiegel en kijk is boos, vrolijk, arrogant. Zie je de wenkbrauwen bewegen?

Er zijn heel veel verschillende soorten wenkbrauwen, de ene passen beter bij jouw gezichtsvorm dan de ander. Je wenkbrauwen spelen nou eenmaal een belangrijke rol in je gezicht. Verander je eigen wenkbrauwvorm en je gezicht zal er direct totaal anders uitzien. Wij zijn het internet gaan afstruinen om te gaan zoeken welke wenkbrauwen het beste passen bij jouw gezichtsvorm. Lees en leer..

Wat is mijn gezichtsvorm?

We zijn dus het internet opgegaan en hier zijn vele artikelen over geschreven. Want voordat permanente make-up eigenlijk een hype werd hadden we natuurlijk wel al het wenkbrauw potlood. Hier tekende vooral vrouwen de gekste wenkbrauwen op hun gezicht, die misschien niet eens bij hun gezichtsvorm paste. Jij hebt vast wel eens een keer iemand gezien met bijvoorbeeld hele dunne wenkbrauwen of hele korte? Het kan zijn dat dit bij je gezichtsvorm past, maar als dit niet zo is dan kan het zijn dat je een klein beetje voor gek loopt ;)!

  1. Ovaal: is jouw gezicht ovaal? Dan heb je geluk, dit wordt door velen gezien als de meest ideale gezichtsvorm. Vele wenkbrauwen passen hierbij maar wij vinden de licht gebogen wenkbrauwen het mooist!
  2. Lang: is jouw gezicht lang? Kies voor rechte wenkbrauwen, je gezicht zal hierdoor minder lang lijken.
  3. Rond: bij ronde wenkbrauwen kan je het beste kiezen voor hoge en hoekige wenkbrauwen in een boog. Het gezicht lijkt dan minder breed en kort. Ga niet bij een rond gezicht ook voor een ronde vorm wenkbrauwen!
  4. Vierkant: bij een vierkant of een wat rechthoekig gezicht kan je het beste kiezen voor ook hoekige wenkbrauwen.
  5. Hart: bij een hartvormig gezicht kan je het beste kiezen voor wenkbrauwen die niet te breed zijn en die een ronde gebogen vorm hebben.
  6. Diamant: is jouw gezicht diamantvormig? Dan kan je het beste kiezen voor wenkbrauwen met een afgeronde en golvende hoek

gezichtsvormOplossing voor perfecte wenkbrauwen

Helaas heeft niet iedereen perfecte wenkbrauwen. Sommige hebben hele dikke wenkbrauwen, sommige hebben ongelijke wenkbrauwen, andere weer hele dunne en ga zo maar door. Maar! Hier hebben wij natuurlijk een oplossing voor en dat is: PERMANENTE MAKE-UP!

De specialist op het gebied van permanente make-up weet als geen ander welke wenkbrauwen het beste bij jou passen. Daarnaast blijft permanente make-up gemiddeld tussen de 2-4 jaar zitten. Heel wat anders dan dat wenkbrauwpotlood die je iedere ochtend moet aanbrengen he? Nu word je gewoon wakker met de perfecte wenkbrauwen!

Afspraak maken

Nu je weet welke wenkbrauwen het beste bij jouw gezicht passen kun je natuurlijk een afspraak maken voor een intakegesprek met de permanente make-up specialist. Zij zal de wenkbrauw op je gezicht tekenen zodat je kunt zien hoe jouw wenkbrauwen eruit komen te zien. Er zijn twee verschillende technieken waarop de wenkbrauw kan worden aangebracht namelijk: hairstroke en powderbrow. Lees hier meer over deze technieken.