Zoals we allemaal wel weten wordt make-up geassocieerd met vrouwen, automatisch wordt permanente make-up ook geassocieerd met vrouwen. Maar klopt dit eigenlijk wel? Hoe zit het met de man?

Mannen en make-up

Mannen en make-up dat was heel normaal in de tijd van de Egyptenaren… Hier droegen mannen make-up voor status en rijkdom. Vandaag de dag is dat toch wel even anders. Mannen dragen eigenlijk bijna geen make-up en zijn hier ook helemaal niet mee bezig. Even voor de goede orde, ik bedoel heus geen knalrode lippen voor mannen. Nee eigenlijk meer de wenkbrauwen. Je hoort niet vaak dat mannen zich bezig houden met bijvoorbeeld hun wenkbrauwen, dat ze die laten epileren, of iets dergelijks. Maar net als bij vrouwen en eigenlijk bij iedereen, maken de wenkbrauwen het gezicht. Dus het is toch niet heel vreemd dat mannen ook mooie wenkbrauwen willen hebben? Zeker als ze bijvoorbeeld ongelijk zijn?

Geen wenkbrauwen?

Mannen zijn uitstekende kandidaten voor permanente make-up. Nu zien we vaak dat mannen op zoek zijn naar mooie volle wenkbrauwen. Het kan zijn dat ze die niet meer hebben doordat ze een litteken hebben op hun wenkbrauw, of dat ze gewoon geboren zijn met weinig haar op hun wenkbrauwen. Waarom is het dan zo raar om de mannen ook van goede wenkbrauwen te voorzien?

Interesse in PMU?

Mannen zijn vaak net zo geïnteresseerd in hun uiterlijk als dat vrouwen zijn. Echter, net als bij sommige vrouwen, zijn mannen vaak niet bereid om moeite te doen met cosmetische producten op een regelmatige basis. En dan helemaal niet het bijwerken van de wenkbrauwen. Heb jij ooit een man gekend die zijn wenkbrauwen iedere ochtend bijwerkte? Ik niet hoor!

Een man met volle wenkbrauwen

Een populaire procedure voor bij de mannen is zoals hierboven al verteld een volle blijvende wenkbrauw. Voor mannen die schaarse wenkbrauwen hebben en en wat meer onderscheidende look willen, is permanente make-up de oplossing. In tegenstelling tot vrouwen die vaak de wenkbrauwen wat dunner willen, zien we bij mannen vaak een vollere look. Permanente make-up is nu zo ver in ontwikkeling dat het niet eens opvalt dat je permanente make-up hebt gezet. Dus wees niet bang voor de mannen onder ons dat je vrienden zien dat je permanente make-up hebt laten doen! Niemand zal het door hebben!

Alle mannen let op!

Permanente make-up bestaat zeker en ook bij mannen wordt dit een steeds grotere hype! Bij mannen is permanente make-up vooral interessant bij:

  • Zoals we hier bovenstaand zeiden: voor vollere wenkbrauwen;
  • Alopatia (plaatselijke kaalheid van hoofdharen, baard en/of snor);
  • Littekencamouflage;
  • Wenkbrauwcorrecties;
  • Lipcontour;
  • Maar ook voor de ogen.

Vooral bij de ogen dacht ik in het begin huh? Maar hierdoor kan je goed de de oogopslag sprekender maken. De conclusie van de bovenstaande blog is dus dat Permanente Make-Up voor mannen zeker bestaat en ook echt kan! Dus mannen: wees niet bang, kom een keer langs de salon voor een gratis intakegesprek zodat we je alles hierover kunnen vertellen!

man