Bij Beautysalon La Luna kun je kiezen uit verschillende soorten eyeliners. Weet je zelf niet wat je de mooiste eyeliner vindt? Wij hebben voor het gemak alle verschillende soorten eyeliners onder elkaar gezet zodat je misschien makkelijker een keuze kunt maken.

Wimperlijn

Het klinkt heel ingewikkeld maar dat is het helemaal niet. Door deze techniek lijkt het alsof je vollere wimpers krijgt en zullen de ogen gaan spreken. Met behulp van een dunne naald wordt er kleur tussen de wimpers in de huid aangebracht. De meest gebruikte kleur hiervoor is toch echt zwart, maar dit kun je altijd in overleg met de specialist bepalen. Het is bij deze techniek belangrijk om rekening te houden met de vorm van de ogen. Wanneer dit niet gebeurt kan er snel een ronde oogopslag worden gecreëerd. Dit lijkt op een verbaasde en of verdrietige blik. Zorg dat je hierin wel een expert hebt op het gebied van eyeliners zetten.

Wimperlijn met verlenging van de ogen

Deze techniek is eigenlijk gewoon de techniek zoals ik die bovenstaand heb uitgelegd. Het enige verschil of eigenlijk toevoeging is dat er aan het einde van het oog een kleine verlenging wordt gemaakt. Dit geeft in de meeste gevallen een mooi effect voor de oogopslag.

Eyeliners

Bij deze techniek wordt er boven de wimperrand pigment aangebracht. Eigenlijk zoals je dit thuis ook zou doen. De eyeliner gaat eigenlijk wel in combinatie met bovenstaande technieken. Het is belangrijk dat het pigment ook tussen de wimpers ingebracht wordt, anders krijg je een vreemde oogopslag. De basis is de wimperlijn en de eyeliner zorgt voor die extra mooie en sprekende ogen. Bij deze techniek kiezen we ook het meest voor een zwarte kleur, maar ook dit kan natuurlijk zoals u het zelf het liefste ziet.

Eyeliner met twee kleuren

Naast dat je gewoon een zwarte eyeliner kiest kan je er ook voor kiezen om met twee verschillende kleuren eyeliner te werken. Alle kleurencombinaties zijn eigenlijk mogelijk, dit is vooral wat je zelf het mooist vindt. Deze techniek zorgt er wel voor dat je ogen er altijd opgemaakt uitzien. Niet dat dit erg hoeft te zijn maar het is wel belangrijk dat je weet dat dit een tijd lang hetzelfde zal zijn. Kies dus voor een kleur die tijdloos is en niet een kleur die dat jaar in de mode is.

Schaduw eyeliner

Zoals we ook hebben bij de wenkbrauwen heeft de eyeliner ook een schaduw effect. Dit ziet er natuurlijk uit en zorgt er nogmaals voor dat je ‘s ochtends geen make-up hoeft op te doen. Met deze techniek kan je een overgang maken van een lichte naar een donkere schaduw. Zo kan je eigenlijk het ‘Smokey’ effect bereiken. Let met deze techniek wel op dat het een aantal jaren blijft zitten. Dus wees er zeker van dat je iedere dag wilt opstaan met bijvoorbeeld de Smokey Eye.

Zoals je hierboven dus kunt zien zijn er vele technieken waaruit je kunt kiezen wanneer je een eyeliner wilt laten zetten. Weet je het nog niet helemaal zeker, maak dan een afspraak zodat wij jou het beste advies kunnen geven wat bij jouw ogen past. Het is namelijk wel zo dat je een lange tijd met dezelfde eyeliner zal rondlopen! Wees dus zeker van je zaak! Lees hier meer over eyeliners.

Eyeliners