De Oxygeneo is combinatiebehandeling, waarbij de exfoliërende werking van microdermabrasie, fruitzuur peeling en zuurstoftherapie zijn gecombineerd. In onze blog “Wat je kunt verwachten van de Oxygeneo behandeling!” gaan we dieper in op de behandeling en de resultaten in het algemeen. In deze blog gaan we een stapje verder en bespreken we een aantal veelgestelde vragen omtrent de Oxygeneo behandeling!

Hoe voelt een Oxygeneo behandeling aan?

De Oxygeneo behandeling voelt als een massage voor het gezicht. De exfoliatie wordt omschreven als verfrissend en comfortabel. De behandeling in het algemeen wordt gezien als verzachtend en ontspannend. Er kan een enigszins tintelend gevoel ontstaan wanneer de zuurstoftoevoer in de huid toeneemt.

Wat is het verschil met microdermabrasie?

De OxyGeneo behandeling verschilt op verschillende manieren met die van microdermabrasie. Microdermabrasie wordt bijvoorbeeld direct op de huid gedaan, terwijl er bij OxyGeneo eerst een voedende gel wordt aangebracht. Daarnaast vereist OxyGeneo geen vacuümzuiging, wat de kans op roodheid in het gezicht verkleint. De behandeling wordt ook als meer comfortabel ervaren in vergelijking tot microdermabrasie.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

De huid zal er na de behandeling lichter, frisser en egaler uitzien. Daarnaast worden pigmentatie, zonneschade, fijne lijntjes en acne ook verbeterd. De huid zal meteen zachter aanvoelen.

Hoe vaak kan ik de behandeling ondergaan?

Dit is afhankelijk van je huidconditie en huidproblemen. Bij bepaalde huidproblemen zullen we in eerste instantie wat meer behandelingen aanraden. Wanneer de huid is geoptimaliseerd, kun je de resultaten behouden door elke 4-6 weken een behandeling te ondergaan.

Kan ik de behandeling ondergaan voor een event, om er beter uit te zien?

Ja! Dit kan zeker, de huid zal meteen na de behandeling al goed aanvoelen. Je kunt dus zelfs de dag dat je een afspraak/ event hebt de behandeling ondergaan.

Hoe weet ik of de behandeling iets voor mij is?

De OxyGeneo is een medische huidbehandeling, die actieve ingrediënten gebruikt die de kwaliteit van de huid kunnen verbeteren. Voordat de specialist overgaat tot behandelen zul je eerst langs moeten komen voor een intakegesprek en zal de huid ook worden geanalyseerd. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren en is zelfs geschikt voor een gevoelige huid.

Beautysalon La Luna – Haaften

Bij Beautysalon La Luna kun je terecht voor de Oxygeneo behandeling. Wil jij meer informatie over de behandeling? Bekijk dan onze pagina over de Geneo+. Wil je een afspraak maken en/of contact opnemen met onze specialistes, ga dan naar onze contactpagina!

Oxygeneo