De Oxygeneo is een unieke 3-in-één gezichtsbehandeling, voor een diepe reinigende werking van de huid. Misschien heb je er wel eens van gehoord, zo niet: dan is deze blog de perfecte introductie voor deze super behandeling! Maar ook voor mensen die al fan zijn van de behandeling is deze blog interessant om meer te leren over alle ins en outs van de behandeling. Hoe werkt de behandeling precies? Wat zijn de drie stappen van de behandeling? En ook niet onbelangrijk: wat kan het voor mijn huid betekenen?

De behandeling

Hetgeen wat deze behandeling zo uniek maakt zit hem in de naam: oxygen (=zuurstof). Het is eigenlijk een 3-in-1 behandeling die de huid een directe gloed geeft. De drie stappen in de behandeling zijn:

Stap 1: Exfoliate

De behandeling verwijdert de bovenste laag van dode huidcellen, wat te vergelijken is tot microdermabrasie. Hierdoor wordt de huid glad en vernieuwt. De huid wordt voorbereid om voedingsstoffen op te kunnen nemen.

Stap 2: Infuse

Tijdens de tweede stap wordt de huid gevoed met actieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. De huid wordt tegelijkertijd gereinigd en gevoed met deze actieve ingrediënten.

Stap 3: Oxygenate

De Oxygeneo produceert CO2 bubbels, die zachtjes op het oppervlakte van de huid uiteenspatten. Dit veroorzaakt een fysieke reactie, waardoor zuurstofrijk bloed wordt toegevoerd naar dit gebied. De absorptie van actieve ingrediënten wordt geoptimaliseerd.

De resultaten

De behandeling kan ingezet worden voor twee verschillende huidcondities. Wanneer je gaat voor de Neo Revive, dan ligt de focus op verjonging en anti-aging. Daarnaast kun je ook kiezen voor NeoBright, die de zich focust op het verhelderen van de huid en het verbeteren van de huidtextuur. Na de behandeling zal de huid er direct fris, glad en jeugdig uitzien! De behandeling geeft de huid als het ware een oppepper.

BeautySalon La Luna – Haaften

En? Hebben we je kunnen overtuigen van de voordelen van de Oxygeneo behandeling? Bij onze salon in Haaften bieden wij deze unieke behandeling natuurlijk ook aan! Ben je al overtuigd, maak dan meteen een afspraak online! Maar je kunt natuurlijk ook op onze website kijken voor meer informatie, of bel naar onze salon voor meer info!

oxygeneo haaften