Massages 2018-11-10T11:24:57+00:00

Hotstone Massage

Bij een Hotstone massage zorgen de warme stenen voor een prettige en ontspannende massage. Door de combinatie van de warme stenen en de beweging met de stenen is het mogelijk om dieper gelegen weefsel te behandelen. De stenen die we gebruiken worden verwarmd tot zo’n 45 graden. Het zijn vulkanische stenen die door de invloed van zand en water door de eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte varieert van 2 tot 12 centimeter. Door de warmte van de stenen werken we op een dieper niveau waardoor ook afvalstoffen beter worden afgevoerd. Wat helpt bij het ontgiften van je lichaam om het zo weer in balans te brengen.

Let op: Indien de buitentemperatuur 25 graden of hoger is, wordt er geen hotstone massages gegeven. Tijdens de hotstone massage stijgt namelijk de lichaamstemperatuur. Bij een te hoge buitentemperatuur krijgt het lichaam dan niet de kans om de opgenomen warmte kwijt te raken.
Bij zwangerschap wordt deze massage afgeraden.

Wat doet een Hotstone massage?

De warmte en druk van de stenen dringen diep door in je spieren en het lichaam. De warme stenen worden tijdens de massage over de huid bewogen en op verschillende acupunctuurpunten geplaatst en geven een aangenaam warm en ontspannen gevoel.

– Helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiftigen
– Vermindert spanningen en stress
– Verlicht pijn en stijfheid in de spieren
– Brengt lichaam en geest in balans
– Heeft een diep ontspannende werking

Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen kan een Hotstone massage verlichting bieden.

Hotstone massage (45 min.) € 44,50

Boek online

Sabaaydi kruidenstempel massage 

De Sabaaydi kruidenstempelmassage is een bijzondere Oosterse massage. Bij deze massage wordt er gewerkt met katoenen doeken die zijn gebundeld met daarin 9 verschillende Thaise kruiden. Deze kruiden hebben een reinigend, ontstekingsremmend, verwarmend en kalmerend effect. Tijdens de massage worden de kruidenbundels gestoomd en werken we met met een heerlijk geurende verwarmde olie, dit zorgt voor een ultieme geurbeleving. De kruidenstempel massage staat bekend om zijn ontspannende werking, maar heeft ook een opwekkende kracht en geeft het lichaam nieuwe energie!

Wat doet een Sabaaydi kruidenstempel massage?

  • Het verbetert je bloedcirculatie.
  • Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie
  • Werkt ontstekingsremmend op de huid.
  • Bevorderd het afvoeren van afvalstoffen.
  • Heeft een vochtafdrijvende werking.
  • Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend.
  • Is preventief voor een gezond lichaam.

Sabaaydi kruidenstempel massage (60 min.) € 65,00

Boek online