Massages2023-04-04T22:17:21+02:00

Massages

Massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. Een massage vermindert stress, stimuleert het geluksgevoel, verhoogt je weerstand, stimuleert de doorbloeding, geeft energie en laat je weer tot jezelf komen. Kenners zeggen dat een maandelijkse massage een goede balans tussen lichaam en geest bevordert. Wij bieden diverse lichaamsmassages, scrubs en pakkingen.

Bellabaci Cupping Massage

Deze massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie en wordt uitgevoerd met siliconen cups. Door in de cup te knijpen, op de huid te plaatsen en los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm waardoor de doorbloeding sterk wordt gestimuleerd. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen, is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld.

Wat doet een Bellabaci cupping massage?

Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking.  Het maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

– het activeren van de huidstofwisseling
– het activeren van de fibroblasten waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt
– het stimuleert de bloedcirculatie en de lymfe
– blokkades worden opgeheven
– gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd
– het verbetert de spierspanning

Bellabaci massage (60 min.) € 69,-
Bellabaci massage (30 min.) € 40,-

Afspraak maken

Bindweefselmassage

Door de massagegrepen die gebruikt worden in deze massage wordt de huid en het onderliggende bindweefsel gestimuleerd. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid en het onderliggend bindweefsel verbeterd, waardoor de eventuele bindweefsel verklevingen minder worden. Doordat ook de zenuwuiteinden omringt worden door bindweefsel krijgen ook deze een prikkel door de massage. Deze prikkel geeft niet alleen resultaat op de zenuw zelf, maar werkt ook door op andere delen van de huid. Je huid heeft voedingsstoffen nodig om jong en elastisch te blijven en dit haalt je huid uit bloed. Het is daarom belangrijk dat er genoeg bloed door je huid stroomt. Als dit niet zo is, dan kan je huid de nodige voedingsstoffen missen en last hebben van blokkades.

Bindweefselmassage (30 min.) € 37,50
Bindweefselmassage (30 min.)
kuur 6x € 187,50
Bindweefselmassage (45 min.) € 59,95
Bindweefselmassage (45 min.)
kuur 6x € 287,50

 

Afspraak maken

Wat doet een bindweefselmassage?

– het activeren van de huidstofwisseling
– het activeren van de fibroblasten waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt
– het stimuleert de bloedcirculatie en de lymfe
– blokkades worden opgeheven
– gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd
– het verbetert de spierspanning

Als resultaat:

– strakkere en stevige huid
– vermindering striae, cellulitis en littekenweefsel

Om optimaal resultaat te behalen en te behouden, adviseren wij meerdere behandelingen. Wij bieden deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage wordt ingepland.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage kan een manier zijn om eens even helemaal tot rust te komen. Een moment speciaal voor jou waarbij je even goed kan ontspannen. In deze massage komen verschillende grepen voor; effleurages, kneden, kloppen en schudden. Hiermee wordt jouw lichaam in complete staat van ontspanning gebracht. Een ontspanningsmassage richt zich voornamelijk op de huid en de oppervlakkigere spieren, anders dan bij bijvoorbeeld een sportmassage wat dieper in het weefsel gaat. Eventuele spanningen of pijnlijke spieren zullen zich eindelijk gaan ontspannen. Tijdens de ontspanningsmassage zal zowel je lichaam als je hoofd ontspannen, waardoor je volledig tot rust komt. Een massage is waarschijnlijk wel het beste cadeautje dat je jezelf of iemand anders kunt geven.

Wat doet een ontspanningsmassage?

– Bevordert de bloedsomloop
– Verbetert afvoer afvalstoffen
– Vermindert spanningen en stress
– Versoepelt pijn en stijfheid in de spieren
– Brengt lichaam en geest in balans

Ontspanningsmassage
Gehele lichaam 60 min. € 64,50

Ontspanningsmassage
Rug, nek en schouders 30 min. € 37,50

Afspraak maken

Contra indicaties

  • Open wonden
  • Virusbesmetting (dus ook koorts en griep)
  • Infecties
  • Personen die onder psychiatrische behandeling zijn
  • Hartritme stoornissen
  • Epilepsie
  • Trombose
  • Kanker
  • Zwangerschap of borstvoeding
  • Hoge bloeddruk

Ga naar de bovenkant