Massages - Salon La Luna
Massages2020-03-06T13:05:25+01:00

Massages

Massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. Een massage vermindert stress, stimuleert het geluksgevoel, verhoogt je weerstand, stimuleert de doorbloeding, geeft energie en laat je weer tot jezelf komen. Kenners zeggen dat een maandelijkse massage een goede balans tussen lichaam en geest bevordert. Wij bieden diverse lichaamsmassages, scrubs en pakkingen.

Hotstone Massage

Bij een Hotstone massage zorgen de warme stenen voor een prettige en ontspannende massage. De stenen worden verwarmd tot zo’n 45 graden. Door de warmte van de stenen werken we op een dieper niveau waardoor ook afvalstoffen beter worden afgevoerd, wat helpt bij het ontgiften van je lichaam om het zo weer in balans te brengen.

Let op: Indien de buitentemperatuur 25 graden of hoger is, wordt er geen hotstone massages gegeven. Tijdens de hotstone massage stijgt de lichaamstemperatuur en bij een te hoge buitentemperatuur krijgt het lichaam dan niet de kans om de opgenomen warmte kwijt te raken. Bij zwangerschap wordt deze massage afgeraden.

Wat doet een Hotstone massage?

De warmte en druk van de stenen dringen diep door in je spieren en het lichaam. De warme stenen worden tijdens de massage over de huid bewogen en op verschillende acupunctuurpunten geplaatst en geven een aangenaam warm en ontspannen gevoel.

– Helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiftigen
– Vermindert spanningen en stress
– Verlicht pijn en stijfheid in de spieren
– Brengt lichaam en geest in balans
– Heeft een diep ontspannende werking

Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen kan een Hotstone massage verlichting bieden.

Hotstone Massage (45 min.) € 45,50

Afspraak maken

Sabaaydi Kruidenstempel Massage

De Sabaaydi kruidenstempelmassage is een bijzondere Oosterse massage. Bij deze massage wordt er gewerkt met katoenen doeken die zijn gebundeld met daarin 9 verschillende Thaise kruiden. Deze kruiden hebben een reinigend, ontstekingsremmend, verwarmend en kalmerend effect. Tijdens de massage worden de kruidenbundels gestoomd en werken we met met een heerlijk geurende verwarmde olie, dit zorgt voor een ultieme geurbeleving.
De kruidenstempel massage staat bekend om zijn ontspannende werking, maar heeft ook een opwekkende kracht en geeft het lichaam nieuwe energie!

Wat doet een Sabaaydi kruidenstempel massage?

 • Het verbetert je bloedcirculatie.
 • Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie
 • Werkt ontstekingsremmend op de huid.
 • Bevorderd het afvoeren van afvalstoffen.
 • Heeft een vochtafdrijvende werking.
 • Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend.
 • Is preventief voor een gezond lichaam.

Contra indicaties

 • Open wonden
 • Virusbesmetting (dus ook koorts en griep)
 • Infecties
 • Personen die onder psychiatrische behandeling zijn
 • Hartritme stoornissen
 • Epilepsie
 • Trombose
 • Kanker
 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Hoge bloeddruk

Sabaaydi kruidenstempel massage (60 min.) € 65,00

Afspraak maken

Scrub Body Polish

Je huid verliest elke dag duizenden huidcellen. Dat is een natuurlijk proces. De huid vernieuwt zich bij jonge mensen automatisch gemiddeld om de 25 dagen. Met het ouder worden, wordt dit proces trager. Wanneer de dode huidcellen zich te lang opstapelen op de huid, geeft dit de huid een dof en schilferig uiterlijk. Door te scrubben worden de oude huidcellen verwijderd, waardoor je huid weer glad en glanzend wordt.

Ook voorkom je met scrubben ingegroeide haartjes, wordt de huid sneller en egaler bruin en oneffenheden verminderen. Tot slot bevorder je met een scrubbehandeling de bloedcirculatie en de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor het huidverouderingsproces wordt vertraagd.

Scrubben ter voorbereiding op de zon

Je huid langer bruin houden na een zonvakantie begint met een goede voorbereiding. Geef enkele dagen voordat je de zon in gaat je huid een scrubbehandeling. Hiermee verwijder je dode huidcellen, waardoor de hoornlaag dunner wordt. Nieuwe, zachte en glanzende huid komt aan de oppervlakte.

 

Scrubben na het zonnen

Je haalt hiermee alleen de dode huidcellen weg en niet je mooie kleurtje.

Contra indicaties

Verbrande of geïrriteerde huid niet scrubben!
Boek een scrubbehandeling nooit meteen na het zonnen, maar enkele dagen erna.

Let op: bescherm je huid altijd met een goede SPF zonnecreme.

Scrub Body Polish (40 min.) € 39,50

Afspraak maken

Bellabaci Cupping Massage

Deze massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie en wordt uitgevoerd met siliconen cups. Door in de cup te knijpen, op de huid te plaatsen en los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm waardoor de doorbloeding sterk wordt gestimuleerd. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen, is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld.

Wat doet een Bellabaci cupping massage?

Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking.  Het maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

– het activeren van de huidstofwisseling
– het activeren van de fibroblasten waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt
– het stimuleert de bloedcirculatie en de lymfe
– blokkades worden opgeheven
– gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd
– het verbetert de spierspanning

Bellabaci massage (60 min.) € 60,00
Bellabaci massage (30 min.) € 35,00

Afspraak maken