Wist je dat er naast PMU voor wenkbrauwen en een permanente eyeliner ook permanente make-up bestaat voor de lippen? PMU voor de lippen is een effectieve behandeling om de lippen voller en verzorgd te laten lijken. Je kunt hierbij kiezen voor een normale lipliner, een uitgeschaduwde lipliner en volledig ingekleurde lippen (full lips). Meer weten over PMU voor de lippen? Wij vertellen je alles wat je moet weten. 

Wat zijn de voordelen?

Wanneer je kiest om je lippen volledig te laten inkleuren, heb je een lipkleur die niet vervaagt ongeacht het aantal cocktails die je drinkt! Kleine ongelijkheden in symmetrie kunnen worden rechtgetrokken, waardoor de lippen voller zullen lijken. Met de technieken stel je de vorm van de lippen bij, voor een symmetrische en gebalanceerde uitstraling. Daarnaast kan PMU voor de lippen ook helpen om fijne lijntjes en rimpels rondom de lippen minder te laten opvallen. 

Voor wie is het geschikt?

In principe is de behandeling voor iedereen geschikt die meer definitie wilt geven aan de lippen. Wij personaliseren de behandeling voor iederen, gebaseerd het gewenste resultaat. Het pigment kan aangebracht worden over de gehele lippen, om kleur toe te voegen en de lippen meer definitie te geven. Daarnaast kun je gaan voor alleen maar een lijntje, om de lippen voller te laten lijken. We selecteren de kleur van het pigment, gebaseerd op de huidskleur. Deze behandeling is perfect voor mensen met een hazenlip, die de vorm van de lippen willen corrigeren en mensen waarvan de natuurlijke lipkleur vervaagt of heel licht is. 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Een verdovende crème wordt aangebracht op de lippen, voor de behandeling. Ondertussen worden de gewenste resultaten besproken, waarbij we de vorm, kleuren en uiteindelijke resultaten bespreken. De kleur die wordt gekozen is afhankelijk van je natuurlijke lipkleur en jouw wensen. 

Hoe lang duurt de behandeling?

Afhankelijk van de wensen duurt het tussen de 45 minuten en 1,5 uur om PMU voor de lippen aan te brengen. 

Hoe lang blijft het zitten? Hoe vaak zijn er touch-ups nodig?

De kleur blijft ongeveer een jaar zitten, maar zal op een natuurlijke manier vervagen gedurende deze tijd. Om de kleur te behouden is het belangrijk dat je elke 6 tot 12 maanden terugkomt voor een touch-up

Doet de behandeling pijn?

De meeste mensen ervaren geen pijn tijdens de behandeling, het kan echter wel vervelend aanvoelen. Voor de behandeling wordt er een verdovende crème aangebracht, om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. 

Hoe lang duurt het voordat de lippen zijn genezen?

De eerste twee dagen na de behandeling is de kleur het meest intens. Het uiteindelijke resultaat is 50% minder intens. Je krijgt een speciale crème mee, die je op de lippen moet smeren om de lippen te helpen bij het herstel. Na ongeveer 10 dagen zijn de lippen volledig hersteld. 

Wil jij meer weten over PMU lees dan hier meer over de behandeling bij Beautysalon La Luna in Haaften! Voor overige vragen kun je contact opnemen met onze specialisten. 

PMU voor lippen