nieuwsbrief

CND™ Shellac™

CND Shellac is een ideale optie als je langdurig wilt genieten van een kleur op de nagels. Shellac wordt gezien als een goede vervanger voor nagellak, vanwege de korte droogtijd en ruim twee weken lang en schitterend hoogglans resultaat. De Shellac wordt op dezelfde manier aangebracht als gewone nagellak en wordt direct onder een uv-lamp uitgehard. CND Shellac is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (ook voor zwangere dames). Met een Shellac behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd.

CND Shellac is mogelijk voor handen en voeten en is goed te combineren met een manicure behandeling.

Veilig

CND Shellac is geheel veilig in gebruik. Bij alle producten die CND op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Ook het verwijderen van Shellac is geheel veilig en pijnloos. Shellac wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap doordrenkt  met CND Nourishing Remover. Dit is een remover met macadamia olie zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de Shellac wordt verwijderd.

Gecertificeerde salon

Binnen Beautysalon La Luna zijn er gecertificeerde CND Shellac specialisten.
We bieden een ruime keus aan kleuren van CND. Deze behandeling kan zowel voor de handen als voor de voeten worden geboekt. Klik hier om te boeken.