nieuwsbrief

CND™ Shellac™

CND™ Shellac™ zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. CND™ Shellac™ is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak. CND™ Shellac™ is een product uniek in haar soort met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beauty land is. MetCND™ Shellac™ kies je voor producten van de beste kwaliteit, aangebracht door professionals die weten waar ze over praten. CND™ Shellac™ wordt in 8 minuten eenvoudig verwijderd met de CND™ Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelf voor zwangere dames!

Waarom CND™ Shellac™?

CND™ Shellac™ is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Ruim 4 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND™, de innovatie Shellac™. Tegenwoordig is Shellac™ niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die ‘gellak’ of ‘gelpolish’ worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND™ Shellac™ en bestaan uit een hele andere formule. Want de formule vanCND™ Shellac™, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!

Veilig

CND™ Shellac™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik. Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een Shellac™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van Shellac™ is geheel veilig en pijnloos. Shellac™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doodrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de Shellac™ wordt verwijderd.

Gecertificeerde salon

Binnen Beautysalon La Luna zijn er gecertificeerdeCND™ Shellac™-specialisten bevoegd om te werken met dit product. Hiervoor zijn trainingen gevolgd en worden er regelmatig examens afgelegd om de certificering te behouden.

Wat bieden wij?

Beautysalon La Luna is getraind door CND™. Er wordt gewerkt met de gehele CND™ range en we bieden een ruime keus aan de laatste fashion kleuren van CND™. Deze behandeling kan zowel voor de handen als voor de voeten worden geboekt. Klik hier om te boeken.