cosmetische

Pure White tanden bleken

Bij ons worden jouw tanden weer natuurlijk stralend wit! Het effect van de Pure White tanden bleken behandeling is direct waarneembaar.

Wat is Pure White?

Pure White is een volledig pijnloze en veilige tandenbleekmethode op basis van een speciaal ontwikkelde bleekgel zonder Peroxide. In een behandeling van 3 aaneengesloten bleeksessies van 20 minuten worden je tanden weer natuurlijk wit! Binnen 3 weken wordt de behandeling herhaalt voor het beste resultaat.

Wij maken gebruik van de nieuwst ontwikkelde behandeltechniek voor het maximale resultaat, de beste whiteninggels en de modernste tandcosmetische LED apparatuur. Onze bleekgel voldoet aan alle Europese eisen.

De behandeling

Voorafgaand ontvang je een vragenlijst met een aantal belangrijke vragen over de gesteldheid van je gebit. Op basis hiervan wordt bepaald of je een bleekbehandeling kunt ondergaan. Tevens geef je hiermee toestemming voor de behandeling. De behandeling verloopt in een aantal stappen:

 1. Er wordt een voorfoto gemaakt van je tanden.
 2. Met een vingertandenborstel worden de zichtbare delen van de tanden gepoetst;
 3. Je krijgt een lippenspreider in de mond die zorgt voor de nodige werkruimte. De bleekgel wordt vervolgens op de zichtbare delen van de tanden aangebracht;
 4. Je tanden worden gebleekt met behulp van een professionele bleeklamp. Gedurende de behandeling wordt deze lamp vlak voor de tanden geplaatst.
 5. Na 20 minuten wordt de gel verwijderd en een volgende bleeksessie van 20 minuten wordt ingezet.
 6. Wanneer de 3 bleeksessies zijn voltooid wordt opnieuw een foto gemaakt en de vervolgafspraak ingepland.

Wat kun je verwachten?

 • Pijnloos en veilig tanden bleken
 • Onmiddellijk resultaat
 • Zonder Peroxide
 • 100% veilig, ook voor glazuur, kronen, bruggen en vullingen

Pure White behandeling

De behandeling duurt 3 x 20 minuten en wordt binnen 3 weken nogmaals herhaalt voor het beste resultaat.

Adviezen na de behandeling

Zorg dat je voor de behandeling gegeten hebt, want na het tanden bleken mag je 2 uur niets eten en alleen water of melk drinken.

Om de mooie glimlach zo lang mogelijk te behouden ontvangt je de nabehandelingsinformatie van ons mee.

 • De rest van de behandeldag geen voedingsstoffen nuttigen die kleurstoffen bevatten (bijv. koffie, thee, sauzen, tomaat, bietjes etc.).
 • De eerste 4 uur na de behandeling NIET roken.

Veiligheidseisen

Onze bleekgel voldoet aan alle productveiligheidseisen voor cosmetica binnen de EU.

Pure White tanden bleken wordt alleen toegepast op gezonde tanden en kiezen en bij een gezond tandvlees. Bij iedere twijfel hieromtrent zullen wij je doorverwijzen naar uw tandarts.

Pure White tanden bleken is bij een gezond gebit 100% veilig voor zowel tanden, tandvlees, glazuur, kronen, bruggen en vullingen.

Resultaten

Het effect van de Pure White tanden bleken behandeling is direct waarneembaar. De kleur die je hebt gekregen bij het wisselen van het melkgebit naar het volwassen gebit is een genetisch vastgestelde kleur. Tijdens de behandeling zullen de tanden opgeschoond worden van verkleuringen. Het gaat om de verkleuringen die van buitenaf in alle voorgaande jaren in jouw tanden terecht zijn gekomen. Bij ons worden jouw tanden weer natuurlijk stralend wit!

Pure White tanden bleken

De behandeling duurt 3 x 20 minuten en wordt binnen 3 weken nogmaals herhaalt (wederom 3 x 20 minuten) voor het beste resultaat.

€ 99,00

2 behandelingen van 3 x 20 minuten binnen 3 weken (bij dezelfde persoon).

Afspraak maken