cosmetische

Pure White tanden bleken

In één of meerdere aaneengesloten bleeksessies worden je tanden weer stralend wit! Je kiest zelf het gewenste eindresultaat.

Wat is Pure White?

Pure White is een tandenbleekmethode op basis van een speciaal ontwikkelde bleekgel zonder waterstofperoxide. In één of meerdere aaneengesloten bleeksessies worden je tanden weer stranden wit! Binnen de formule kies je zelf het gewenste eindresultaat.

Onze bleekgel voldoet aan alle Europese eisen en is daarvoor uitvoerig getest.

De behandeling

Voorafgaand ontvang je een vragenlijst met een aantal belangrijke vragen over de gesteldheid van je gebit. Op basis hiervan wordt bepaald of je een bleekbehandeling kunt ondergaan. Tevens geef je hiermee toestemming voor de behandeling. De behandeling verloopt in een aantal stappen:

 1. Met behulp van een tandkeurenwaaier wordt de huidige tandkleur bepaald en krijg je, op basis van de gekozen behandeling, een voorspelling van het eindresultaat;
 2. Met een vingertandenborstel wordt je gevraagd de zichtbare delen van de tanden te poetsen;
 3. Je krijgt een lippenspreider in de mond die zorgt voor de nodige werkruimte. De bleekgel wordt vervolgens op de zichtbare delen van de tanden aangebracht;
 4. Je tanden worden gebleekt met behulp van een professionele bleeklamp. Gedurende de behandeling worde deze lamp vlak voor de tanden geplaatst. Om je ogen te beschermen tegen het blauwe licht, draag je gedurende de bleeksessie een beschermbril;
 5. De gel wordt verwijderd en zo nodig word een volgende bleeksessie ingezet.
 6. Wanneer de bleeksessies zijn voltooid wordt opnieuw de tandenkleur bepaald en natuurlijk zie je meteen het eindresultaat!

Wat kun je verwachten?

 • Pijnloos tanden bleken
 • Onmiddellijk resultaat
 • Zonder waterstofperoxide
 • 100% veilig voor glazuur, kronen, bruggen en vullingen
 • Op ieder gewenst moment herhaalbaar

Natural behandeling

Met de Natural behandeling bereik je een tot 14 tinten lichter gebit. Tijdens deze behandeling onderga je drie aaneengesloten bleeksessies van 20 minuten in de salon. Alle zichtbare verkleuringen verdwijnen en je bereikt jouw natuurlijk witte glimlach.

Boek online

Supreme behandeling

Met de Supreme behandeling bereik je een tot 20 tinten lichter gebit. Een maximaal natuurlijk wit resultaat! Bijvoorbeeld voor een stralende gebeurtenis als een huwelijk, de ideale behandeling voor een ultieme glimlach. Tijdens de behandeling onderga je zes aaneengesloten salonbleeksessies van 15 minuten. Je tanden worden gepolijst en je krijgt tevens een professionele whitening tandpasta van ons mee.

Boek online

Touch Up

Met een Touch Up behandeling worden zichtbare verkleuringen van de tanden verwijderd. Daarnaast wordt het gebit gebleekt gebleekt tot maximaal 9 tinten lichter. Voor een fris en egaal resultaat in één sessie van 20 minuten salonbleken. Ook ideaal om je gebleekte gebit mee te onderhouden.

Boek online

Adviezen na de behandeling

Om de mooie glimlach zo lang mogelijk te behouden ontvangt je de nabehandelingsinformatie van ons mee.

 • mijd sterk gekleurde voedingsmiddelen de rest van de behandeldag
 • Zo mogelijk de rest van de dag niet roken.

Veiligheidseisen

Onze bleekgel voldoet aan alle productveiligheidseisen voor cosmetica binnen de EU.

Pure White tanden bleken wordt alleen toegepast op gezonde tanden en kiezen en bij een gezond tandvlees. Bij iedere twijfel hieromtrent zullen wij je doorverwijzen naar uw tandarts.

Pure White tanden bleken is bij een gezond gebit 100% veilig voor zowel tanden, tandvlees, glazuur, kronen, bruggen en vullingen.

Resultaten

Het effect van Pure White tanden bleken behandeling is direct waarneembaar. Je hebt weer stralend witte tanden tot 20 tinten lichter. Dit is afhankelijk van de door jou gekozen behandeling.

Pure White tanden bleken

Natural behandeling €89,00
Duo behandeling: €79,00 p.p.

Supreme behandeling €139,00
Duo behandeling: €125,00 p.p.

Touch Up €49,00

Touch Up Plus €89,00

Boek online